Η αντίστροφη μέτρηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον ερχομό του μωρού
Η παρουσιάστρια του Alpha μιλά για την προχωρημένη εγκυμοσύνη της και την απόφασή της να συνεχίσει στην εκπομπή, ενώ αποκαλύπτει πότε θα σταματήσει για να προετοιμαστεί για τον τοκετό.
Η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται σε αντίστροφη μέτρηση για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha, παρόλο που διανύει μια προχωρημένη εγκυμοσύνη, συνεχίζει καθημερινά να καλημερίζει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα». Η ίδια αποκάλυψε ότι θα παραμείνει στο πλατό μέχρι την επόμενη εβδομάδα, τονίζοντας την ευχαρίστησή της να βρίσκεται εκεί.
«Είμαι μια χαρά. Ήθελα να το πω αυτό. Για να μην υπάρξει καμιά παρεξήγηση. Δεν με έχει πιέσει κανείς να είμαι εδώ, έρχομαι με χαρά. Θα σταματήσω λίγο έτσι όπως κρίνω εγώ, δεκαπέντε μέρες πριν γεννήσω, αλλά αν νιώσω δυσφορία θα σταματήσω… Θα σταματήσω κάποια στιγμή την άλλη βδομάδα. Θα σταματήσω. Γιατί πρέπει να κάτσω λίγες μέρες… Να προετοιμαστώ λίγο… Τα έχω φτιάξει τα πράγματα. Αλλά ξέρεις λίγο να πάρεις το χρόνο σου και να ηρεμήσεις. Παίζει ρόλο και η ηλικία. Δεν είναι το ίδιο να είσαι έγκυος στα 25, 30 και στα 41. Παίζουν όλα ρόλο», εξήγησε η Κατερίνα Καινούργιου, αναφερόμενη στην προετοιμασία της για τον ερχομό του μωρού της.