Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια εναντίον της Ιωάννας Τούνη
"Χάνονται αθώες ζωές, παιδιά και κάθονται τα σκουπίδια και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη", δήλωσε η influencer.
Η έντονη παρουσία αρνητικών σχολίων για την Ιωάννα Τούνη, ακόμα και σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια επικαιρότητα, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Σε πρόσφατο βίντεό της, η influencer επισήμανε την αντίφαση που παρατηρείται, όταν σοβαρά γεγονότα, όπως πόλεμοι και απώλειες ανθρώπινων ζωών, επισκιάζονται από προσωπικές επιθέσεις εναντίον της φίλης της.
«Στα 100 σχόλια κάτω από άρθρα ειδησεογραφικά, τα 90 είναι για την Τούνη», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αλεξανδράκη, εκφράζοντας την απογοήτευσή της. «Γίνεται πόλεμος, χάνονται αθώες ζωές, παιδιά και κάθονται τα σκουπίδια, τα τελευταία, που δεν έχουν κάνει τίποτα στη ζωή τους, και βρίζουν την Ιωάννα Τούνη».
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει σκληρή γλώσσα για όσους επιλέγουν το διαδίκτυο ως μέσο εκτόνωσης προσωπικών αδιεξόδων, αναρωτώμενη ειρωνικά για τη σύνδεση της Τούνη με διεθνή ζητήματα, προκειμένου να αναδείξει τον παραλογισμό της κατάστασης. «Μήπως είναι πρόεδρος η Ιωάννα στο Ντουμπάι; Μήπως έχει κάποια οικονομικά συμφέροντα εκεί και φέρνει πετρέλαιο; Δεν ξέρω τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει ο καθένας, αλλά με το να τα ξεσπάς σε ανθρώπους που δεν σου έχουν κάνει τίποτα, χρήζεις το λιγότερο ψυχιατρικής βοήθειας», τόνισε.
Σύμφωνα με την ίδια, η αρνητικότητα στο διαδίκτυο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με τις επιθέσεις να λαμβάνουν χώρα ακόμα και σε πλαίσια που δεν έχουν καμία απολύτως συνάφεια με το περιεχόμενο της είδησης ή τη δραστηριότητα της Ιωάννας Τούνη.
Πέρα από την υπεράσπιση της φίλης της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε και στη δική της ψυχική κατάσταση, καθώς και στον τρόπο που επιλέγει να αντιμετωπίζει τη ζωή. Εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη στάση της απέναντι στα αρνητικά συναισθήματα που βλέπει να κυριαρχούν γύρω της. «Κάνω τον σταυρό μου, νιώθω ευλογημένη, που δεν έχω νιώσει ποτέ στη ζωή μου συναισθήματα όπως η ζήλια, ο φθόνος, η κακία, το κουτσομπολιό. Με αυτά που βλέπω γύρω μου ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχω νιώσει έτσι. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους», κατέληξε.