Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Άντζελα Δημητρίου μιλάει για τη σκληρή αρχή, τις θυσίες και την αλήθεια για τον γιο της

Η ανατρεπτική εξομολόγηση της "Λαίδης" της ελληνικής πίστας για την παιδική εργασία, τις δυσκολίες και τη συγκλονιστική αποκάλυψη στον γιο της.

Η Άντζελα Δημητρίου, η αγαπημένη “Λαίδη” του ελληνικού τραγουδιού, άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη διαδρομή της προς την επιτυχία, μια πορεία που δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πρόωρα το σχολείο και να βουτήξει στον κόσμο της σκληρής βιοπάλης, προκειμένου να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Make up stories» του Παντελή Τουτουνζή, η γνωστή τραγουδίστρια ξαναγύρισε στις εποχές που το μέλλον της φαινόταν πολύ διαφορετικό από τη λάμψη της πίστας. “Δούλεψα πολύ σκληρά, τελείωσα μόνο το Δημοτικό και το λέω αυτό γιατί ακούω συχνά σχόλια για τον τρόπο που μιλάω”, ανέφερε, εξηγώντας ότι παρόλο που πέρασε στο Γυμνάσιο, δεν μπορούσε να παρακολουθήσει νυχτερινό σχολείο. “Έπρεπε να δουλέψω και να βοηθήσω τη μητέρα μου”, συμπλήρωσε.

Σε ηλικία μόλις 13 ετών, η Άντζελα Δημητρίου εργαζόταν σε εργοστάσιο, σε ρεφιλαριστική μηχανή και ως κορδελιάστρα. “Αισθάνομαι περήφανη για ό,τι έχω κάνει και δεν μετανιώνω ποτέ”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η επαφή με τον κόσμο της μουσικής ήρθε έναν χρόνο αργότερα, αλλάζοντας ριζικά την πορεία της. “Ενώ η μητέρα μου με ήθελε γιατρό, εγώ ξεκίνησα να δουλεύω ως πωλήτρια σε μαγαζί με μουσικά όργανα και δίσκους”, θυμήθηκε. “Εκεί βρέθηκα στο στοιχείο μου. Άκουγα τραγούδια από τη Διαμάντη, τη Μαρινέλλα, τον Γαβαλά, τον Νταλάρα. Ήμουν 14 χρονών και είχα ανακαλύψει ότι έχω καλή φωνή”.

Η πιο συγκλονιστική στιγμή της συνέντευξης αφορούσε την εξομολόγηση για τον γιο της. Η Άντζελα Δημητρίου αποκάλυψε ότι έφερε στον κόσμο ένα παιδί σε πολύ νεαρή ηλικία, μετά από ένα “ατύχημα”. Το γεγονός ότι το παιδί δεν μεγάλωσε μαζί της, δημιούργησε ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο, ιδιαίτερα όταν ήρθε η ώρα των αποκαλύψεων. “Είχα ένα μικρό ατύχημα στα 14 και έπρεπε να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, το οποίο ήταν πολύ δύσκολο για εμένα”, είπε, αναφερόμενη στο πώς το παιδί μεγάλωσε αλλού, ενώ η ίδια συνέχιζε την καριέρα της.

“Πράγμα που δεν λέγεται εύκολα, γιατί όταν ένα παιδί μεγαλώνει αλλού, έχει άλλους γονείς και νομίζει ότι είναι οι πραγματικοί του. Είναι πολύ δύσκολο να του πεις ‘Εγώ είμαι η μητέρα σου’ και μάλιστα μια μητέρα ντίβα”, εξήγησε, περιγράφοντας πόσο δύσκολο ήταν να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, όταν κάποιος του έλεγε ότι η γυναίκα που πέθανε, η θεία του, δεν ήταν η μητέρα του, αλλά εκείνη.

Σήμερα, μετά από μια τεράστια πορεία στον χώρο του τραγουδιού, η Άντζελα Δημητρίου δηλώνει συνειδητοποιημένη και απόλυτα ικανοποιημένη από την προσωπική της ηρεμία. “Είμαι οκτώ χρόνια μόνη μου. Είμαι χορτασμένη, δεν θέλω κανένα φλερτ, δεν θέλω τίποτα. Κουράστηκα. Δεν πιστεύω πλέον στον έρωτα που έχω τραγουδήσει”, δήλωσε, προσθέτοντας ότι “Ο έρωτάς μου τώρα είναι η εγγονή μου, η δουλειά μου, οι φίλοι μου και τα τραγούδια μου”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com