Ενημέρωση με ένα κλικ

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση του Ράιαν Γκόσλινγκ και της Εύας Μέντες για τα γενέθλιά της

Το ζευγάρι γιόρτασε τα 52α γενέθλια της ηθοποιού με μια εμφανή απουσία από τα φώτα της δημοσιότητας, αποδεικνύοντας την ισχυρή τους σχέση.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ, ο γνωστός ηθοποιός που ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη ταινία του «Project Hail Mary», έκανε μια εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση στο πλευρό της αγαπημένης του, Εύας Μέντες, για να γιορτάσουν τα 52α γενέθλια της ηθοποιού. Η εμφάνισή τους πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «The Tonight Show With Jimmy Fallon» την Πέμπτη, με το ζευγάρι να ανταλλάσσει τρυφερές στιγμές.

Όπως αναφέρεται, η γνωριμία του ζευγαριού έγινε το 2011 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Place Beyond The Pines». Από τότε, έχουν επιλέξει συνειδητά να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τις κοινές τους εμφανίσεις σε κόκκινο χαλί και δημόσιες εκδηλώσεις να είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Στη ζωντανή εκπομπή, ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες έδειχναν ευδιάθετοι, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και λαμβάνοντας θερμό καλωσόρισμα από τον παρουσιαστή Τζίμι Φάλον και το κοινό. Αργότερα, το ζευγάρι εμφανίστηκε μπροστά σε μια μεγάλη πινακίδα με την ευχή «Χρόνια Πολλά Εύα!».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Εσμεράλντα, 11 ετών, και την Αμάδα, 9 ετών. Ο Ράιαν Γκόσλινγκ έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο GQ ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ την οικογένεια πριν γνωρίσει την Εύα Μέντες, αλλά η συνάντησή τους άλλαξε την κοσμοθεωρία του. «Δεν ήθελα πια να είναι ψεύτικο. Κατάλαβα ότι αυτή θα ήταν μια ζωή για την οποία θα ήμουν πραγματικά τυχερός», είχε αναφέρει, τονίζοντας την αφοσίωσή του στην πατρότητα.

Η Εύα Μέντες, με τη σειρά της, μιλώντας στο περιοδικό People, αναφέρθηκε στην απόκτηση παιδιών σε μεγαλύτερη ηλικία. «Και μετά, όταν ήμουν 42 και ήμουν έγκυος με το δεύτερο παιδί, οι άνθρωποι έλεγαν «Θεέ μου, θα είσαι τόσο κουρασμένη. Γι’ αυτό οι άνθρωποι κάνουν παιδιά στα 20 τους.» Εγώ σκέφτηκα, αυτό είναι το πιο λυπηρό και ανόητο πράγμα που έχω ακούσει ποτέ», είχε δηλώσει, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να μεγαλώσει παιδιά σε καμία άλλη εποχή της ζωής της παρά μόνο τώρα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com