Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τι είπε για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον φόβο της μητρότητας
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη και την επικοινωνία της με τον τραγουδιστή.
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μοιράστηκε προσωπικές στιγμές και σκέψεις, αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και στον Γιώργο Μαζωνάκη. «Ο Γιώργος είναι καλά. Έχουμε επικοινωνία. Είναι πολύ αγαπησιάρικη η σχέση μας, τον αγαπάω πολύ. Είναι ένα πλάσμα ο Γιώργος. Όλο αυτό που έχει συμβεί, το αντιμετώπισε εξαιρετικά κουλ. Το αντιμετώπισε με μια φιλοσοφία. Μου είπε “Αλεξάνδρα όλο αυτό που έγινε, είναι για καλό. Εγώ επειδή έχω καλή πίστη όλο αυτό θα μου φέρει κάτι καλό”», σχολίασε η ηθοποιός για τον Γιώργο Μαζωνάκη.
Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα παντρευόταν ξανά, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Δεν έχει τελειώσει καθόλου αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι να βρεθεί ένας καλός σύντροφος. Είμαι μόνη αυτή την περίοδο».
Η ηθοποιός μίλησε επίσης για τον έντονο φόβο της μητρότητας. «Δεν ήθελα να γίνω μαμά, γιατί το φοβόμουν πολύ. Την ευθύνη. Αισθανόμουν ότι δεν θα τα κατάφερω. Κάποια στιγμή που έμεινα έγκυος σχετικά μετά τα 40, είχα μια παλίνδρομη κύηση και δεν προχώρησε. Το χειρότερο από όλα ήταν ότι είχα παράσταση στη Θεσσαλονίκη και την προηγούμενη πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι είχα παλίνδρομη κύηση και έπρεπε την άλλη ημέρα το πρωί να κάνουμε απόξεση και το βράδυ είχα πρεμιέρα. Το πρωί είσαι στο χειρουργείο που δεν ήταν ευχάριστο και το βράδυ έπρεπε να παίξεις στο θέατρο. Όταν σου τυχαίνει το σκέφτεσαι διαφορετικά. Σίγουρα θα είχε αλλάξει η ζωή μου, όπως όλων», πρόσθεσε.
