Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ελένη Φουρέιρα μιλά για την παιδική της ηλικία στην Αλβανία και τη δύσκολη καθημερινότητα στην Ελλάδα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μοιράστηκε συγκινητικές λεπτομέρειες για την άφιξή της στην Αθήνα και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά της.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, μιλώντας στην διαδικτυακή εκπομπή “Rainbow Mermaids”, αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της στην Αλβανία και του δύσκολου ερχομού της στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Η Φουρέιρα περιέγραψε με λεπτομέρεια την εντύπωση που της προκάλεσε η Αθήνα, τονίζοντας πως ακόμη και η γεύση του ψωμιού ήταν εντελώς διαφορετική. «Ήταν τελείως διαφορετικό το ψωμί από τον φούρνο. Στην Αλβανία είχα φάει μόνο το ψωμί που έφτιαχνε η μητέρα μου στο σπίτι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενη στις προηγούμενες επαγγελματικές της εμπειρίες, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε ότι η αγαπημένη της εργασία ήταν το σέρβις, ενώ δεν της άρεσε καθόλου η μοιρασιά φυλλαδίων. «Ήθελα να προσφέρω κι εγώ στο σπίτι και στους λογαριασμούς», εξήγησε, ενώ πρόσθεσε ότι η οικογένειά της δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για αγορά παπουτσιών, τα οποία προμηθεύονταν από τη λαϊκή αγορά ή ό,τι τους προσέφερε η εκκλησία.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε, επίσης, ότι η μητρότητα την έκανε να καταλάβει πλήρως την αγάπη που της έχουν οι γονείς της, δηλώνοντας ότι «θα έδινε τη ζωή της για τον γιο της».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com