Ενημέρωση με ένα κλικ

Νίκος Μουτσινάς και Lingo Star: Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων και οι οικονομικές απαιτήσεις

Τίνα Μεσσαροπούλου σχολιάζει τις δηλώσεις του παρουσιαστή και τις "αντιφατικές" κινήσεις του, ενώ τονίζει την εναλλακτική λύση του καναλιού.

Το ερώτημα αν ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει τελικά την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού Lingo Star παραμένει αναπάντητο, με τις επαφές του με το κανάλι να περιβάλλονται από έντονο παρασκήνιο. Παρά τη μακρά πορεία του στην τηλεόραση, η συμμετοχή του παρουσιαστή σε διαδικασία casting έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και συζητήσεις, τόσο αναφορικά με την πραγματική επιθυμία του για τηλεοπτική επιστροφή όσο και με τις οικονομικές του απαιτήσεις, οι οποίες φέρονται να αποτελούν σημαντικό εμπόδιο.

Η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, εξέφρασε την απορία της για τη στάση του Νίκου Μουτσινά. “Γιατί τον πιέζετε, ρε παιδιά, τον άνθρωπο; Αφού δεν θέλει”, ανέφερε, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του που άφηναν να εννοηθεί μια πιθανή, “χαλαρή” τηλεοπτική ενασχόληση. Ωστόσο, όπως τόνισε, “σε αυτό το χαλαρό υπάρχει ένα μικρό… αγκαθάκι, τα χρήματα, γιατί αυτά που ζητάει για να το κάνει δεν είναι…”. Η δημοσιογράφος έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι οι οικονομικές προσδοκίες του παρουσιαστή βρίσκονται στο επίκεντρο της διαπραγμάτευσης.

Στη συνέχεια, στην παρέα του Alpha, αναδείχθηκε η φαινομενική αντίφαση μεταξύ ενός ατόμου που δεν “καίγεται” για εργασία και των ενεργειών του. “Εγώ βάζω τα χρήματα, γιατί και ο ίδιος αναφέρθηκε στα χρήματα στις προηγούμενες δηλώσεις του. Γιατί έχει πάει σε 2-3 δοκιμαστικά; Για να αρνηθεί;”, αναρωτήθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου, υψώνοντας τους τόνους. “Δηλαδή θέλεις να μας πει ότι δεν… καίγεται να γυρίσει; Τότε γιατί τον… πιέζουμε; Ένας άνθρωπος που δεν “καίγεται” και είναι ο Νίκος Μουτσινάς μπαίνει στη διαδικασία του δοκιμαστικού; Εφόσον είσαι τόσο ξιπασμένος, μπαίνεις στη διαδικασία να περάσεις από δοκιμαστικό; Υπάρχουν άνθρωποι που θα το θεωρήσουν προσβλητικό να περάσουν από δοκιμαστικό”.

Η δημοσιογράφος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κανάλι διαθέτει εναλλακτικές λύσεις για την παρουσίαση του Lingo Star, εάν οι διαπραγματεύσεις με τον Νίκο Μουτσινά δεν αποδώσουν. “Αν δεν θες να μπεις σε αυτή τη διαδικασία, δεν περνάς και από δοκιμαστικό. Αν δεν το κάνει, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, όπως ο Μακαλιάς, μια χαρά. Έχουν περάσει τόσοι άνθρωποι από δοκιμαστικό για αυτό το τηλεπαιχνίδι που -πιστέψτε με- θα βρουν άνθρωπο για παρουσιαστή”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com