Ενημέρωση με ένα κλικ

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Η συγκινητική εξομολόγηση της κόρης του για τα 92α γενέθλια

Η Αίθρα Λυκουρέζου τιμά τον πατέρα της με μια δημόσια ανάρτηση, περιγράφοντας τη σχέση τους, τις συγκρούσεις και τη συμφιλίωση.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος γιόρτασε την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου τα 92α του γενέθλια, με την κόρη του, Αίθρα Λυκουρέζου, να του αφιερώνει μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στα social media. Η ανάρτηση αυτή, πέρα από μια τυπική ευχή, αποτελεί μια βαθιά εξομολόγηση για τη σύνθετη σχέση τους, τις ιδεολογικές συγκρούσεις και την τελική συμφιλίωση με την πολυτάραχη προσωπικότητα ενός ανθρώπου που υπήρξε αεικίνητος για δεκαετίες.

Η ημέρα των γενεθλίων του δικηγόρου σημαδεύτηκε από μια ευχάριστη έκπληξη σε γνωστό κατάστημα των βορείων προαστίων. Σε βίντεο που δημοσίευσε η κόρη του, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος εμφανίζεται να εισέρχεται στον χώρο, όπου τον υποδέχονταν αγαπημένα του πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένης της συντρόφου του, Τζένης Οικονόμου. Ο εορτάζων, φανερά ευδιάθετος, έσβησε την τούρτα του υπό τους ήχους του τραγουδιού “Happy Birthday”, απολαμβάνοντας τη στιγμή μαζί με τους οικείους του.

Στο κείμενο που συνόδευσε τις φωτογραφίες, η Αίθρα Λυκουρέζου σκιαγράφησε τη διαδρομή του πατέρα της, εστιάζοντας στις αντιθέσεις τους, αλλά και στον σεβασμό που τρέφει για εκείνον. “Χρόνια καλά μπαμπά. 92. Έχεις ζήσει πολλά. Φουρτούνες, χαρές, εντάσεις, μάχες, ήττες, επιτυχίες, απώλειες, πόνους. Πολλά!”, έγραψε, αναφερόμενη στα 60 χρόνια μάχιμης δικηγορίας του. “Πολλές κόντρες μεταξύ μας. Πολλά που ενστερνίζεσαι και πιστεύεις δεν τα ενστερνίζομαι ούτε τα πιστεύω! Προσπάθησα πάρα πολλά χρόνια να συμφιλιωθώ με αυτό. Είμαι παιδί σου. Αλλά όχι εσύ. Ούτε τα θέλω σου ούτε τα πιστεύω σου”, εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια.

Η ίδια, μιλώντας για τον έντονο ρυθμό ζωής του πατέρα της, τόνισε την αλλαγή που παρατηρεί πλέον σε εκείνον. “Δεν ξέρω πως πέρασαν τόσα χρόνια. Τόσο γρήγορα. Πότε ήμουνα μικρή και σε έβλεπα να κινείσαι παντού και πάντα. Ποτέ διακοπές. Ποτέ δεν σταμάταγες. Μέσα σε όλα. Αεικίνητος. Ευφυής. Δύσκολος. Έντονος. Τώρα πια άλλη ΖΩΗ. Ήρεμος. Υπομονετικός. Πιο σοφός. Έχεις μάθει να επιβιώνεις στα πάντα!”.

Κλείνοντας την ανάρτησή της, η Αίθρα Λυκουρέζου εξέφρασε την ευχή η κόρη της να βρει την απόλυτη γαλήνη που της αξίζει. “Εύχομαι να μπορέσεις να καταφέρεις κάτι από δω και πέρα που θα σε κάνει να ηρεμήσεις και να αισθανθείς όπως πρέπει! Χρόνια καλά! (πολλά τα έχουμε)”.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com