Ενημέρωση με ένα κλικ

Ιωάννα Τούνη: Έντονες αντιδράσεις για τα stories με τον γιο της

Σάλος στα social media και στις τηλεοπτικές εκπομπές μετά τις αναρτήσεις της influencer για την υγεία του μικρού Πάρη.

Η Ιωάννα Τούνη προκάλεσε για άλλη μια φορά έντονες συζητήσεις, με τα stories που δημοσίευσε το Σαββατοκύριακο να γίνονται αντικείμενο κριτικής. Οι αναρτήσεις της, που ερμηνεύτηκαν ως σπόντες προς τον πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς πολλοί χρήστες θεώρησαν ότι εκθέτει τον γιο τους, Πάρη, ενημερώνοντας τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του.

Ειδικότερα, μετά το πάρτι γενεθλίων του μικρού Πάρη, που διοργάνωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη παρέλαβε τον γιο της με πυρετό, οδηγώντας τον στο νοσοκομείο. Αυτό το περιστατικό πυροδότησε εκτεταμένη κριτική στο X (πρώην Twitter), όπου πολλοί κατέκριναν την influencer για τη συνεχή δημοσιοποίηση υλικού με το παιδί της στο διαδίκτυο.

Οι αντιδράσεις εκφράστηκαν και από την τηλεόραση. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα», άσκησε δριμεία κριτική, δηλώνοντας: «Δεν έχει πάτο το βαρέλι μετά από αυτό, που λέει τα προσωπικά της δεδομένα βορά στο κοινό. Ας πει για εκείνη ότι θέλει τα επαγγελματικά της, τα γκομενικά της, τα δικαστικά της, τα καταλαβαίνω όλα. Αλλά αυτό, να βγει κανονικά ιατρικό ανακοινωθέν για το τι περνάει το παιδάκι. Αισθάνομαι άβολα που κάθομαι σε αυτήν την θέση και πρέπει να σχολιάσω τι συνέβη στο παιδάκι, για τον Θεό ρε παιδιά δηλαδή, για τον Θεό».

Ανάλογη ήταν και η τοποθέτηση της Ελένης Χατζίδου στην εκπομπή «Breakfast@Star». «Λέγοντας ότι απορεί, γιατί πέταξε και μπήκε σε αυτή τη διαδικασία το παιδί και πήγε Θεσσαλονίκη ενώ ψηνόταν στον πυρετό, εκθέτει τον πατέρα του παιδιού της. Είναι σαν να του λέει “είσαι τόσο αδιάφορος που άφησες το παιδί να πετάξει σε αυτή την κατάσταση”. Έτσι δεν είναι;», ανέφερε.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας. «Σε εμάς γιατί τα λέει αυτά;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να προσθέτει: «Θεωρείται ότι όλα αυτά που είπε μας ενδιαφέρουν; Είναι οικογενειακό τους θέμα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας την υπόθεση, συνέκρινε τη σχέση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τα σίριαλ «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή», τονίζοντας ότι «είναι δυσάρεστο όλο αυτό».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com