Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Evangelia αποκαλύπτει την απρόσμενη γέννηση του τραγουδιού της για την Eurovision 2026

Από μια αυθόρμητη στιγμή στο στούντιο, γεννήθηκε η συμμετοχή της καλλιτέχνιδας που ελπίζει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με την εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς να την καθιστά πιο σίγουρη από ποτέ.

Η φετινή υποψηφιότητα της Evangelia για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2026 προέκυψε από μια αυθόρμητη στιγμή στο στούντιο, λίγο πριν το διάλειμμα για φαγητό. Η νεαρή καλλιτέχνιδα, που διεκδικεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το εισιτήριο για τη μεγάλη σκηνή, βρέθηκε την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και περιέγραψε πώς το κομμάτι με τίτλο «Παρέα» πήρε μορφή μέσα σε μόλις μισή ώρα.

Η ιδέα, όπως εξήγησε η ίδια, γεννήθηκε ενώ δούλευε πάνω στον νέο της δίσκο. «Ήμασταν στο στούντιο, γράφαμε γενικά για το δίσκο μου και τελευταία περίσσευαν 30 λεπτά. Και λέμε “Ξέρεις τι; Πριν πάμε να φάμε, ας παίξουμε λίγο κιθάρα, έτσι λίγο έτσι για την πλάκα” και βγήκε αυτή η ιδέα.» Το αρχικό demo ηχογραφήθηκε στο κινητό, με την Evangelia και την ομάδα της να ανακαλύπτουν τη δυναμική του κατά τη διάρκεια του γεύματος. «Και την αφήσαμε έτσι μόνο στο κινητό, ξέρεις που πατήσαμε record, και μετά τρώγαμε εκεί και λέμε “Ρε παιδιά, μήπως πρέπει να το τελειώσουμε αυτό το τραγούδι; Μήπως ήταν ωραίο;”. Και το τελειώσαμε και πάλι δεν σκεφτόμασταν Eurovision, αλλά σιγά σιγά έτσι όπως γινόταν λέμε ότι τελικά το βρήκαμε το τραγούδι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η περσινή της προσπάθεια, όπου επικράτησε η Κλαυδία, λειτούργησε ως πολύτιμο μάθημα. Η Evangelia τόνισε ότι νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ, έχοντας αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη σκηνή μέσω των καλοκαιρινών της εμφανίσεων. «Σίγουρα έχω μάθει πολλά και δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί έγινε κι έτσι ήταν να γίνει. Αλλά παίρνοντας και τα μαθήματα, νομίζω ότι αυτή τη φορά θα είμαι απλώς πιο σίγουρη για τον εαυτό μου», δήλωσε, αφήνοντας πίσω την όποια πικρία από το παρελθόν.

Για την Evangelia, η φετινή συμμετοχή είναι βαθιά προσωπική, απομακρυσμένη από το άγχος του ανταγωνισμού. Η κινητήριος δύναμη πίσω από την προσπάθειά της είναι η αγάπη για τη μουσική και τους δικούς της ανθρώπους. «Εγώ είμαι σίγουρη για το τραγούδι μου και εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να απολαύσω όλη τη διαδικασία. Την έχω ξαναπεράσει, οπότε μπορώ να δώσω και συμβουλές στα άλλα παιδιά. Go with the flow. Δηλαδή απλώς κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για το τραγούδι και την παρουσίαση και ό,τι μπορείς να κοντρολάρεις εσύ. Από εκεί και πέρα, είναι το σύμπαν, ό,τι αποφασίσει ο κόσμος», συμπλήρωσε. Κατέληξε δε λέγοντας: «Αυτή η αυτοπεποίθηση ότι ήρθα, αυτό το τραγούδι το αγαπώ, το κάνω για μένα, για τη γιαγιά μου, για την παρέα μου. Δηλαδή αυτό, και για να το απολαύσω. Απλώς να περάσουμε καλά».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com