Ενημέρωση με ένα κλικ

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Σπυριδωνίδης: Ρομαντικό ταξίδι στο Λονδίνο

Το ζευγάρι γιόρτασε την Πρωτοχρονιά με την οικογένεια του συντρόφου και μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις βόλτες τους στη βρετανική πρωτεύουσα.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης επέλεξαν το Λονδίνο για ένα ξεχωριστό ταξίδι, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης μακριά από την καθημερινότητα. Το αγαπημένο ζευγάρι, που ζει τον έρωτά του, μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media στιγμιότυπα από τις εξόδους και τις εμπειρίες του στην πόλη.

Η γνωστή influencer αποκάλυψε στους followers της ότι η Πρωτοχρονιά βρήκε το ζευγάρι σε ένα οικογενειακό δείπνο στο σπίτι του συντρόφου της. «Άργησα λίγο γιατί ήμουν σε family dinner στο σπίτι του αγοριού μου και ντρεπόμουν λίγο να τραβάω στόρυ. Σας αγαπώ, σας φιλώ πολύ!», έγραψε, εξηγώντας την καθυστέρησή της στην διαδικτυακή της παρουσία.

Το ζευγάρι, αν και προτίμησε να μην εμφανιστεί σε κοινά κάδρα, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις βόλτες τους στο Λονδίνο. Ο νεαρός επιχειρηματίας, μάλιστα, έκανε την πρώτη του δημόσια αντίδραση σε ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη, σχολιάζοντας με μια καρδιά και ένα emoji κάτω από τη δημοσίευσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σχέση της, αποκαλύπτοντας πως ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης είναι ο εφηβικός της έρωτας. «Είμαι με κάποιον τους τελευταίους μήνες, είμαι πολύ καλά και πολύ χαρούμενη, περνάω πολύ όμορφα. Είναι ένας άνθρωπος που είναι εφηβικός έρωτας. Ήμασταν μαζί πριν από 10+ χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω πολύ καλά, ξέρει την μαμά μου, έχω γνωρίσει τη μαμά του, ξέρει εμένα, την Ιωάννα πριν γίνω διάσημη πλούσια ή ό,τι σκ@@@ έχω γίνει και μου αρέσει πάρα πολύ να περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που βλέπουν μόνο Ιωάννα και όχι jtouni και ό,τι αυτό συνεπάγεται», είχε δηλώσει.

Η influencer μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο τύπου “Get ready with me” στο TikTok, δείχνοντας την προετοιμασία της για την παρακολούθηση του ποδοσφαιρικού αγώνα της Φούλαμ με τη Λίβερπουλ.

Ο Δημήτρης Σπυριδωνίδης, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Θεσσαλονίκη, διατηρώντας χαμηλό προφίλ στα media. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτά στιγμιότυπα από εξόδους με φίλους, ταξίδια και στιγμές με τον πιστό του σκύλο. Παράλληλα, έχει έντονη σχέση με τον αθλητισμό, αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα mini football με την ομάδα Cometas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com