Ενημέρωση με ένα κλικ

Σοκ στην ελληνική σόου μπιζ: Νέες αποκαλύψεις για καταγγελίες σε πασίγνωστο τραγουδιστή

Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει φως σε φήμες για σεξουαλική κακοποίηση, αποκαλύπτοντας ότι τουλάχιστον δύο άνδρες, καλλιτέχνες, είναι έτοιμοι να μιλήσουν.

Μετά την «βόμβα» που έριξε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ», αφήνοντας να εννοηθεί ότι επίκειται καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση εις βάρος ενός ευρέως γνωστού τραγουδιστή, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε με νέες, συγκλονιστικές πληροφορίες. Ο παρουσιαστής, τηρώντας αυστηρή δημοσιογραφική δεοντολογία, δήλωσε: «Προσέξτε, θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός. Όλοι περιμένετε σήμερα απ’ αυτή εδώ την εκπομπή, που ξέρετε ότι πάντα κάνουμε το ρεπορτάζ μας λίγο πιο διεισδυτικά, να σας δώσουμε πληροφορίες… Για την ιστορία που βγήκε χθες, για τον περιβόητο τραγουδιστή, όπου μες στη βδομάδα… το ζούμε κι αυτό, να προαναγγέλλεται τι θα γίνει μες στη βδομάδα. Το ζήσαμε. Τέλος πάντων, αφού το ζήσαμε τώρα, αφού άνοιξε ο χορός, θα χορέψουμε όλοι.»

Ο Λιάγκας τόνισε την εξαιρετική δημοτικότητα του καλλιτέχνη, αναφέροντας ότι πρόκειται για «πολύ μεγάλο όνομα», «από τα πρώτα ονόματα» με «εκτόπισμα γενικότερα, στον ευρύτερο χώρο της σόου μπιζ» και «έναν από τους πιο αγαπητούς Έλληνες καλλιτέχνες». Αποκάλυψε, δε, ότι εδώ και μήνες, συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο, γνώριζε πως υπήρχαν άτομα έτοιμα να καταγγείλουν την υπόθεση.

«Θα σας αποκαλύψω λοιπόν σήμερα εγώ. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να καταγγείλουν ασέλγεια από τον γνωστό τραγουδιστή προς αυτούς. Είναι άντρες και είναι και αυτοί καλλιτέχνες. Ο ένας είναι τραγουδιστής και ο άλλος είναι μουσικός», ανέφερε χαρακτηριστικά. Διευκρίνισε ότι δεν είναι απαραίτητο να έχουν συνεργαστεί οι καταγγέλλοντες με τον καλλιτέχνη, αλλά ότι οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν κάποια στιγμή. Ειδικότερα, ένας εκ των δύο ισχυρίζεται ότι μετά την επικείμενη καταγγελία, θα προσκομίσει μάρτυρες που θα πιστοποιήσουν το γεγονός, αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν πρόκειται για αυτόπτες μάρτυρες ή για άτομα που έμαθαν τα γεγονότα από πρώτο χέρι.

Ο Γιώργος Λιάγκας προειδοποίησε για «θυελλώδεις αντιδράσεις» και την εμπλοκή πολλών προσώπων, αναφέροντας ότι «θα αναγκαστούν να ανοίξουν στόματα για το τι συμβαίνει τη νύχτα μέσα στα καμαρίνια» και μετά το τέλος των εμφανίσεων. Υπογράμμισε τη σημασία της αλήθειας, λέγοντας: «Ξεκάθαρα είμαστε όλοι με τα θύματα. Ξεκάθαρα. Δεν νομίζω να υπάρχει νοήμων άνθρωπος να μην είναι με το θύμα. Το θέμα είναι και εύχομαι το θύμα να είναι οι καταγγέλλοντες και να μην είναι ο καταγγελλόμενος. Διότι θα ακούσουμε πράγματα που είτε θα είναι λάσπη για να λασπώσουμε έναν άνθρωπο, είτε θα είναι αλήθεια για τουλάχιστον δύο ανθρώπους που θα έχουν κακοποιηθεί απ’ τον άνθρωπο αυτόν».

Ο παρουσιαστής δεσμεύτηκε να τηρήσει την αμεροληψία και τη δημοσιογραφική δεοντολογία, τονίζοντας: «Θα προσπαθήσω λοιπόν να προτάξω την αμεροληψία, να δώσω δημοσιογραφικά το θέμα, να δίνω τις πληροφορίες δημοσιογραφικά, ό,τι μπορούμε να πούμε.» Εξήγησε, επίσης, την προσεκτική του στάση, καθώς έχει μιλήσει με όλες τις πλευρές και επιθυμεί να διατηρήσει την ισορροπία, αποφεύγοντας ιδιωτικές λεπτομέρειες και εστιάζοντας αποκλειστικά στο ρεπορτάζ.

[PLACEHOLDER_1 url=https://www.youtube.com/watch?v=sOMJAHerVRg]

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com