Ενημέρωση με ένα κλικ

Τέιλορ Σουίφτ: Μπόνους 197 εκατομμυρίων δολαρίων και συγκίνηση για το επιτελείο της

Η παγκόσμια σταρ μοίρασε «το πρωί των Χριστουγέννων» σε όσους στήριξαν την Eras Tour, με χειρόγραφες ευχαριστίες που προκάλεσαν δάκρυα.

Η Τέιλορ Σουίφτ, μετά την ολοκλήρωση της πιο επιτυχημένης περιοδείας όλων των εποχών, της Eras Tour, φρόντισε να ανταμείψει γενναιόδωρα το σύνολο των συνεργατών της. Μέσα από το ντοκιμαντέρ που κατέγραψε αυτή την ιστορική πορεία και προβλήθηκε στο Disney+, αποκαλύφθηκε η εντυπωσιακή κίνηση της παγκόσμιας σταρ να μοιράσει μπόνους σε όλο το επιτελείο της στο τέλος κάθε σκέλους, συνοδεύοντας τα με προσωπικά, χειρόγραφα σημειώματα ευγνωμοσύνης.

Η Eras Tour, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία παραγωγής Taylor Swift Touring στους New York Times, παρακολούθησαν 10.168.008 άτομα, ενώ οι πωλήσεις εισιτηρίων έφτασαν το αστρονομικό ποσό των 2.077.618.725 δολαρίων, καθιστώντας την την περιοδεία με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία.

Σύμφωνα με το PEOPLE, με την ολοκλήρωση της περιοδείας τον Δεκέμβριο του 2024, η Σουίφτ διέθεσε 197 εκατομμύρια δολάρια σε μπόνους. Η διανομή αυτή αφορούσε όλους όσους εργάστηκαν στην παραγωγή, από οδηγούς φορτηγών, προσωπικό catering και τεχνικούς, μέχρι την ομάδα πωλήσεων, φωτισμού, ήχου, προσωπικό παραγωγής, βοηθούς, ξυλουργούς, χορευτές, συγκρότημα, security, κομμωτές, μακιγιέζ, γκαρνταρόμπας, φυσιοθεραπευτές και την ομάδα βίντεο.

«Η ημέρα μπόνους είναι τόσο σημαντική, επειδή οι άνθρωποι που εργάζονται στην περιοδεία, αν η περιοδεία αποφέρει περισσότερα έσοδα, λαμβάνουν μεγαλύτερο μπόνους, και αυτοί οι άνθρωποι απλώς εργάζονται τόσο σκληρά, και είναι οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουν», δήλωσε η ίδια η τραγουδίστρια στο ντοκιμαντέρ. «Μου πήρε μερικές εβδομάδες, αλλά είναι διασκεδαστικό να γράφω τα σημειώματα. Είναι πολύ ευχάριστο να σκέφτομαι όλους αυτούς που θα επιστρέψουν στις ζωές τους και θα έχουν ελεύθερο χρόνο να δουν τα παιδιά τους, τα οποία δεν έχουν δει επειδή έλειπαν για μήνες. Το να κάνεις (σ.σ. αυτές τις θυσίες) να αξίζουν τον κόπο για αυτούς τους ανθρώπους, το να μπορείς επιτέλους να πεις ευχαριστώ, μοιάζει με το πρωί των Χριστουγέννων».

Σε βίντεο από την προετοιμασία της μοιρασιάς των μπόνους, η Σουίφτ ευχαρίστησε τους χορευτές και το συγκρότημά της, τονίζοντας την δυσκολία της παράστασης και τον ενθουσιασμό με τον οποίο την αντιμετώπισαν, καθώς και τη συμβολή τους στα πλήθη και στην ίδια κάθε βράδυ. «Η περιοδεία πήγε πολύ καλά, χάρη στη σκληρή δουλειά όλων μας», είπε.

Η αντίδραση των συνεργατών της ήταν συγκινητική. Με δάκρυα στα μάτια διάβαζαν τα σημειώματα, αγκαλιάζοντας την τραγουδίστρια. Ένας εκ των συνεργατών, εμφανώς συγκινημένος, παραλίγο να λιποθυμήσει, δηλώνοντας ότι «θα λιποθυμήσει» όταν ρωτήθηκε αν είναι καλά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com