Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Άννα Κανδαράκη ευχαριστεί για τις ευχές μετά τη μάχη με τον καρκίνο

Μια συγκινητική ανάρτηση γεμάτη ευγνωμοσύνη από την ψυχολόγο, λίγες ημέρες μετά την εξομολόγησή της.

Η γνωστή ψυχολόγος-ψυχαναλύτρια Άννα Κανδαράκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την ευγνωμοσύνη της σε όσους της ευχήθηκαν για την ονομαστική της γιορτή. Η ανάρτησή της έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την συγκινητική της εξομολόγηση για την μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Μέσω μιας χαμογελαστής φωτογραφίας που δημοσίευσε στο Instagram, η Άννα Κανδαράκη μοιράστηκε τα συναισθήματά της, περιγράφοντας τη γιορτή της ως “διαφορετική”. “Πλημμυρισμένη με αγάπη και αγκαλιές, αλλιώτικες αυτή τη φορά. Μητρικές. Με κουβέντες καρδιάς”, έγραψε χαρακτηριστικά, αποτυπώνοντας την ξεχωριστή ατμόσφαιρα της ημέρας.

Η ψυχολόγος αναφέρθηκε στην αφοσίωση των ανθρώπων που της συμπαραστάθηκαν, λέγοντας: “Τόσα χρόνια μας φροντίζετε εσείς τώρα είναι η σειρά μας”. Στην ανάρτησή της, η οποία ήταν γεμάτη προσευχές και συγκίνηση, έμοιαζε σαν όλοι να είχαν συγκεντρωθεί σε μια μεγάλη αγκαλιά αποκλειστικά για εκείνη.

“Ξέρω σαν να ζηλεύετε λίγο”, σχολίασε χιουμοριστικά, αναφερόμενη στην απλόχερη αγάπη που εισέπραξε. Η ίδια, κοιτώντας άλλοτε ψηλά με ευγνωμοσύνη και άλλοτε χαμηλά με ταπεινότητα, αναρωτήθηκε αν άξιζε τόση αγάπη. Ωστόσο, το βλέμμα της είναι σταθερά στραμμένο μπροστά, υποσχόμενη ένα καλύτερο παρόν και μέλλον, τόσο για τους γύρω της όσο και για την ίδια. “Με την αγάπη μου όλη, για την καθεμία και τον καθένα, ξεχωριστά. Προχωράμε”, καταλήγει η συγκινητική ανάρτηση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com