Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Μπρούνο Τσερέλα στην Πάρο το 2026

Όλα όσα έγιναν γνωστά για την προετοιμασία της τελετής που αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου και ο σύντροφός της, Μπρούνο Τσερέλα, ετοιμάζονται να παντρευτούν. Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκάλυψε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», το ερωτευμένο ζευγάρι έχει προγραμματίσει την τελετή για τον Ιούνιο του 2026, με το μαγευτικό νησί της Πάρου να αποτελεί τον τόπο διεξαγωγής.

Η Αθηνά Οικονομάκου βρίσκεται ήδη σε πυρετώδεις αναζητήσεις για τον κατάλληλο χώρο στην Πάρο που θα φιλοξενήσει τον γάμο της. Φήμες κάνουν λόγο για περισσότερους από 200 καλεσμένους, επιβεβαιώνοντας ότι το γεγονός αυτό δεν αποτελεί πλέον απλή φήμη, αλλά είναι πλέον βέβαιο. Παράλληλα, το ζευγάρι διερευνά επιλογές για τον χώρο διεξαγωγής του pre-wedding πάρτι, καθώς και για το πάρτι του γάμου, μετατρέποντας την Πάρο σε έναν πραγματικό «hot spot» για την περίσταση.

Ο σχολιασμός της Σταματίνας Τσιμτσιλή τόνισε τη σημασία του γεγονότος, ενώ ο Δημήτρης Παπανώτας έκανε μια πιο συντηρητική τοποθέτηση, υποστηρίζοντας ότι ένας δεύτερος γάμος, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά από προηγούμενο, θα έπρεπε να γίνεται με μεγαλύτερη διακριτικότητα, ίσως με ένα απλό λευκό φόρεμα, αντίστοιχα με την προσέγγιση που είχε γίνει στον πρώτο γάμο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com