Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Δήμητρα Ματσούκα δηλώνει αθώα μετά τις κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του MEGA, διαψεύδοντας δημοσιεύματα και εκφράζοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Η Δήμητρα Ματσούκα έσπασε τη σιωπή της, κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του MEGA το βράδυ της Πέμπτης 20 Νοεμβρίου, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος της. Η ηθοποιός αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, κυκλοφορία οχήματος με αφαιρεμένες πινακίδες και οδήγηση χωρίς άδεια. Η δίκη της έχει οριστεί για τις 2 Δεκεμβρίου, προκειμένου να προσκομίσει τις απαραίτητες βεβαιώσεις πληρωμής των κλήσεων της Τροχαίας.

«Είμαι αθώα. Τι να πω τώρα άλλο; Πραγματικά είμαι αθώα», δήλωσε η κυρία Ματσούκα, εκφράζοντας παράλληλα «πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στον τρόπο που διαχειρίστηκε το όλο πράγμα και η τροχαία και το δικαστήριο». Χαρακτήρισε την κατάσταση «μια σειρά ατυχών επιλογών εκ μέρους μου», διευκρινίζοντας πως δεν ήταν «παράνομες, αλλά παράτυπες».

Ωστόσο, η ηθοποιός εξέφρασε παράπονο από δημοσιογράφους που «έσπευσαν να πουν ότι ήμουν μεθυσμένη, ότι μου είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα. Όλα αυτά δεν ισχύουν». Σύμφωνα με την ίδια, «είμαστε θύματα όμως μιας ανάγκης που απαιτεί κλικαρίσματα και τηλεθεάσεις. Προφανώς και κάποιοι τίτλοι γράφτηκαν εσκεμμένα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com