Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου: Φήμες για νέο ζευγάρι της showbiz
Νέα δημοσιεύματα φέρνουν τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη σε σχέση με την τραγουδίστρια, μετά από κοινή εμφάνιση.
Τις τελευταίες ώρες, έντονες φήμες θέλουν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, γνωστό από τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη, να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της τραγουδίστριας Ρίας Ελληνίδου. Το ζευγάρι φέρεται να εντοπίστηκε πρόσφατα να απολαμβάνει έναν καφέ στην περιοχή της Πεντέλης, πυροδοτώντας τα σενάρια για μια νέα σχέση στον χώρο της εγχώριας showbiz.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Φαίης Φώτου στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Ρία Ελληνίδου επισκέφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου, το κατάστημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου, το οποίο διατηρεί στη Νέα Σμύρνη. Η επίσκεψη αυτή έρχεται να ενισχύσει τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.
Υπενθυμίζεται ότι ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είχε προχωρήσει σε δημοσίευμα, στο οποίο ανέφερε ότι οι δυο τους διατηρούν δεσμό. Τότε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τις σχετικές πληροφορίες.
Σε πρόσφατη συνέντευξη της εκπομπής «Happy Day», ο Νίκος Γεωργιάδης, μιλώντας για την υπόθεση, δήλωσε: «Δεν μου αρέσει να στεναχωρώ ανθρώπους. Θεωρώ ότι αδικήθηκα, γιατί άκουσα εκφράσεις πολύ άκομψες από την άλλη πλευρά για μένα. Θα μπορούσα να απαντήσω σκληρά, αλλά προτίμησα να μην το κάνω γιατί ήξερα ότι θα δικαιωθώ. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν βγει δημόσια να το επιβεβαιώσουν».