Ενημέρωση με ένα κλικ

Έρχονται στην Αθήνα οι Duran Duran

Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο show του φετινού καλοκαιριού, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τους Duran Duran, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Μαζί τους, το υπέροχο ντουέτο των SOFITUKKER.

Οι Duran Duran συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον επιτυχημένα συγκροτήματα των τελευταίων τεσσάρων δεκαετιών. Κατά την διάρκεια της μουσικής τους διαδρομής τους έχουν πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους σε ολόκληρο τον κόσμο ενώ πολλά τραγούδια τους αποτελούν διαχρονικές επιτυχίες.

Οι σπουδαίοι Βρετανοί έρχονται στην Αθήνα λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, «Danse Macabre», για να παρουσιάσουν ένα μεγάλο show βασισμένο στον πρωτοποριακό ήχο και ύφος τους, τα οποία έχουν με συνέπεια διευρύνει τα όρια της μουσικής, της μόδας και της τέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας τους.

Η Αθήνα αποτελεί έναν από τους σταθμούς της μεγάλη περιοδείας που θα πραγματοποιήσει η δημοφιλής μπάντα με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Danse Macabre» το οποία και θα παρουσιάσει κατά την διάρκεια ενός εντυπωσιακού σόου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η πριγκίπισσα  Νταϊάνα ήταν λάτρεις του συγκροτήματος και μάλιστα .σε σκηνή της τηλεοπτικής σειράς του Netflix “The Crown”, έκανε roller skating με το Walkman της, ακούγοντας το “Girls on Film”, μια από τις πρώτες μεγάλης επιτυχίες των Duran Duran.

 

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τις 15 Ιανουαρίου 2024, στις 12:00, προς 60€ και για συγκεκριμένο αριθμό.

Για όλες τις πληροφορίες (εισιτήρια, προσφορές, νέα κτλ.) επισκέψου την ιστοσελίδα του Release Athens.

 

 

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει