Ενημέρωση με ένα κλικ

Η απάντηση Σκέρτσου στην επίθεση Κωνσταντοπούλου: “Λάσπη, δειλία και αναξιοπιστία”

Ο υπουργός Επικρατείας απαντά με σφοδρότητα στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, επικρίνοντας τις πρακτικές της και υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, απάντησε με δριμύτητα στην λεκτική επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του από την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια χθεσινής συνεδρίασης. Μέσω ανάρτησής του, ο κ. Σκέρτσος κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου για εκτόξευση «λάσπης» και αναπαραγωγή «συκοφαντιών», επισημαίνοντας ότι η επίθεση προς τη σύζυγό του ήταν «χυδαία και παντελώς αναιτιολόγητη».

«Για άλλη μια φορά απέδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια, αλλά για τη λάσπη», τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι η συγκεκριμένη συκοφαντία είχε ήδη ανακληθεί με δημόσια συγγνώμη από την εφημερίδα “Αυγή”, η οποία την είχε αρχικά διακινήσει. Ο κ. Σκέρτσος ανέφερε ότι, παρά την καλόπιστη εξήγησή του, η κα Κωνσταντοπούλου αρνήθηκε να αναδιατυπώσει τα λεγόμενά της και «σκοπίμως ανακύκλωσε τις συκοφαντίες».

«Το ότι επιλέγει να στοχοποιήσει συνειδητά μη πολιτικά πρόσωπα, ενώ γνωρίζει το ψεύδος, αποκαλύπτει ότι είναι αδίστακτη, βαθιά κυνική, αλλά και ουσιαστικά αδιάφορη απέναντι στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη», σημείωσε ο υπουργός Επικρατείας.

Αναφερόμενος στην ευρύτερη πολιτική παρουσία της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, ο κ. Σκέρτσος χαρακτήρισε την κα Κωνσταντοπούλου ως «αυθεντική εκπρόσωπο της πολιτικής δυστοπίας για τον τόπο μας», τονίζοντας ότι οι πρακτικές της αμφισβητούν τη δημοκρατία και διαβρώνουν τη δημόσια ζωή. «Αποδεικνύουν περίτρανα ότι το ενδιαφέρον της για τη θεσμική λειτουργία της Πολιτείας είναι υποκριτικό», πρόσθεσε, κατηγορώντας την για εργαλειοποίηση των θεσμικών διαδικασιών ως «ηχείο για τη διασπορά του τοξικού πολιτικού λόγου και του ψεύδους».

Ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε, μάλιστα, ότι η κα Κωνσταντοπούλου διαθέτει «τεκμήριο αναξιοπιστίας σε οτιδήποτε ισχυρίζεται», χαρακτηρίζοντάς την ως «παιδί του πολιτικού συστήματος» που προσποιείται την αντισυστημική. Ως παραδείγματα ανέφερε την τοποθέτηση του συζύγου της ως βουλευτή χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση και την πρόταση του πατέρα της για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, καθώς και τις νομικές παρεμβάσεις της σε υποθέσεις βιαστών, ενώ δηλώνει υπέρμαχος των γυναικείων δικαιωμάτων.

«Είναι, τέλος, η μόνη πολιτικός της σκοτεινής περιόδου του 2015 που επιμένει στην έξοδο της χώρας από το ευρώ, που θα οδηγούσε σε εξαθλίωση πρωτίστως τους φτωχούς και ευάλωτους συμπολίτες μας που δήθεν υπερασπίζεται», πρόσθεσε ο κ. Σκέρτσος.

Ολοκληρώνοντας, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε: «Γεννήθηκε με προνόμια, μεγάλωσε με προνόμια, χρησιμοποιεί τα προνόμια για να μεταχειρίζεται βάναυσα αθώους ανθρώπους. Χθες στην εξεταστική τη γυναίκα μου. Δεν τα έβαλε με εμένα τον πολιτικό αντίπαλο. Αυτό είναι δειλία και δεν είναι η πρώτη φορά». Κατέληξε αναφέροντας ότι «η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν ορρωδεί. Ποτέ και προ ουδενός. Προσωπικά, όπως και κάθε άνθρωπος που πιστεύει βαθιά στη δημοκρατία και την ελευθερία, είμαι απέναντι της».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com