Ενημέρωση με ένα κλικ

Έκκληση Μαρινάκη στους αγρότες: Ορίστε αντιπροσωπεία για συνάντηση σε υψηλό επίπεδο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ζητά συγκεκριμένη εκπροσώπηση των αγροτών για να προχωρήσει ο διάλογος, τονίζοντας την ανάγκη να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της κοινωνίας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, απευθύνθηκε στους αγρότες, καλώντας τους να ορίσουν άμεσα μια συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Σκοπός αυτής της κίνησης είναι να καταστεί δυνατή η συνάντηση σε υψηλό επίπεδο, όπως έχει ζητήσει και ο πρωθυπουργός. Ο κ. Μαρινάκης, μιλώντας στον Action24, υπογράμμισε την ανάγκη για διάλογο, χωρίς όμως η κοινωνία να υποστεί περαιτέρω ταλαιπωρία λόγω των μπλόκων.

«Απευθύνω, λοιπόν, μια έκκληση από τον αέρα της εκπομπής στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, στους αγρότες, να ορίσουν – όπως έχει ζητήσει ο Πρωθυπουργός – συγκεκριμένη αντιπροσωπεία εκπροσώπησης, συγκεκριμένη όμως, δηλαδή είναι οι τάδε, οι συγκεκριμένοι 5-10-15 όσοι είναι τέλος πάντων, έτσι ώστε να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των αγροτών και την επόμενη στιγμή, για να μην πω την επόμενη στιγμή, να πω την επόμενη ημέρα το πολύ θα γίνει μια συνάντηση σε υψηλό επίπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι η τρέχουσα κατάσταση δημιουργεί προβλήματα στην κοινωνία. «Είναι απολύτως σεβαστά τα αιτήματα κάθε κλάδου, κάθε επαγγελματικής ομάδας, κάθε επαγγελματικής κατηγορίας συμπολιτών αλλά δεν πρέπει οι διεκδικήσεις να στρέφονται ενάντια στην υπόλοιπη κοινωνία», δήλωσε, επισημαίνοντας τους κινδύνους από τη χρήση παρακαμπτήριων οδών, οι οποίοι αυξάνουν τον κίνδυνο σοβαρών ατυχημάτων. Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα να μην επηρεαστεί αρνητικά η αγορά των Χριστουγέννων, η οποία βασίζεται στις μετακινήσεις των πολιτών, ιδίως σε μικρότερες περιοχές.

«Πρέπει να δούμε όλα αυτά τέλος πάντων, τα οποία θα έρθουν τις επόμενες ημέρες και να τα αποφύγουμε», συμπλήρωσε, επαναλαμβάνοντας την έκκληση για ορισμό αντιπροσωπείας.

Περαιτέρω, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επεσήμανε ότι τα προβλήματα που δημιουργούν τα μπλόκα αυξάνονται με τον χρόνο, αναφερόμενος στα ατυχήματα, το ζήτημα των τιμών στις λαϊκές αγορές και την αγορά των Χριστουγέννων. «Πόσες χημειοθεραπείες δεν έγιναν. Όλα αυτά πρέπει να τα σκεφτούν οι αγρότες μας», είπε. «Ναι στον διάλογο, ναι στην ικανοποίηση αιτημάτων χωρίς να δημιουργείται ζήτημα για τη χώρα και την οικονομία της και τους υπόλοιπους πολίτες, όχι δηλαδή με υπερβολές προηγούμενων δεκαετιών. Ναι σε όλα αυτά, αλλά όχι στην παρεμπόδιση κρίσιμων λειτουργιών και στην ταλαιπωρία της κοινωνίας», κατέληξε.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com