Ενημέρωση με ένα κλικ

Οι αγρότες στους δρόμους: Νέα μπλόκα και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Η αγανάκτηση για το αυξημένο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές ωθεί τους αγρότες σε νέες κινητοποιήσεις και κλεισίματα δρόμων σε όλη τη χώρα.

Οι πανελλαδικές κινητοποιήσεις των αγροτών συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, καθώς όλο και περισσότεροι παραγωγοί αποφασίζουν να ξεσηκωθούν και να διεκδικήσουν άμεσες λύσεις. Τα κύρια αιτήματα εστιάζονται στο εξωφρενικό κόστος παραγωγής, στις εξαιρετικά χαμηλές τιμές διάθεσης των προϊόντων τους, καθώς και στην καθυστέρηση καταβολής των απαραίτητων ενισχύσεων.

Πέρα από τα ήδη υπάρχοντα μπλόκα που έχουν στηθεί σε καίριους κόμβους, όπως αυτός της Νίκαιας στη Λάρισα, στα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, στο τελωνείο των Ευζώνων και στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στην Καρδίτσα, νέα μέτωπα αγώνα ανοίγουν καθημερινά. Ενδεικτικό της κλιμάκωσης είναι το γεγονός ότι το βράδυ της Δευτέρας, αγρότες από τη Ροδόπη προχώρησαν στο κλείσιμο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του δυτικού κόμβου Κομοτηνής, στο ρεύμα κυκλοφορίας από Αλεξανδρούπολη προς Ξάνθη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com