Ενημέρωση με ένα κλικ

Επεισόδιο σε σταθμό του Μονάχου: Γυναίκα δάγκωσε εργαζόμενο προσπαθώντας να μπει σε τρένο

Η 36χρονη ακινητοποιήθηκε από τον 29χρονο υπάλληλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά.

Μια απρόσμενη και βίαιη αντίδραση σημειώθηκε στον σταθμό Pasing του Μονάχου, όταν μια 36χρονη γυναίκα, προσπαθώντας να επιβιβαστεί σε τρένο την τελευταία στιγμή, δάγκωσε στο χέρι έναν εργαζόμενο του σταθμού. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν κλείσουν οι πόρτες του συρμού, ενώ η γυναίκα επιχειρούσε να εισέλθει.

Ο 29χρονος υπάλληλος, προσπαθώντας να αποτρέψει την παράτολμη ενέργεια της γυναίκας, δέχθηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να υποστεί ορατό τραύμα στο χέρι. Παρά τον τραυματισμό, ο εργαζόμενος δεν υπέστη σοβαρές σωματικές βλάβες και μπόρεσε να συνεχίσει τα καθήκοντά του, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Η 36χρονη γυναίκα βρίσκεται πλέον υπό διερεύνηση για το αδίκημα της σωματικής βλάβης.

Το συμβάν έρχεται σε μια περίοδο που οι γερμανικοί σιδηρόδρομοι, Deutsche Bahn, έχουν δεσμευτεί να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία του προσωπικού τους. Αυτή η δέσμευση ενισχύθηκε μετά από ένα θανατηφόρο περιστατικό επίθεσης σε μηχανοδηγό νωρίτερα φέτος, το οποίο προκάλεσε σοκ σε εθνικό επίπεδο. Ως μέρος αυτών των μέτρων, εξετάζεται η παροχή καμερών σώματος σε όλους τους εργαζόμενους.

Σύμφωνα με στοιχεία της Deutsche Bahn, κατά το προηγούμενο έτος καταγράφηκαν περίπου 3.000 σωματικές επιθέσεις εναντίον εργαζομένων. Παρόλο που παρατηρήθηκε μια μικρή μείωση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, το σιδηροδρομικό συνδικάτο EVG επεσήμανε ότι το αίσθημα ασφάλειας μεταξύ του προσωπικού έχει επιδεινωθεί σημαντικά, όπως προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη πέρυσι σε περίπου 4.000 εργαζόμενους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com