Νεκρή κοπέλα από τον Καναδά στην Αυστραλία: Πνιγμός και δαγκωματιές από ντίνγκο
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της αυτοψίας δείχνουν ότι η 19χρονη πιθανότατα έχασε τη ζωή της από πνιγμό, με τα σημάδια από άγριους σκύλους να έχουν προκληθεί μετά θάνατον.
Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της 19χρονης από τον Καναδά, Πάιπερ Τζέιμς, που βρέθηκε νεκρή σε παραλία της Αυστραλίας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας, η νεαρή γυναίκα πιθανότατα πέθανε από πνιγμό, ενώ έφερε και τραύματα που συνάδουν με δαγκωματιές από αγέλη άγριων σκυλιών ντίνγκο.
Οι ιατροδικαστές επεσήμαναν ότι τα προθανάτια σημάδια δαγκωμάτων από ντίνγκο δεν ήταν η άμεση αιτία θανάτου, αν και η ακριβής διακρίβωση της αιτίας θανάτου αναμένεται να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες. Οι αρχές διερευνούν την υπόθεση, αναφέροντας ότι υπήρχαν εκτεταμένα σημάδια δαγκωμάτων μετά τον θάνατο, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή τρίτου προσώπου.
Το πτώμα της Πάιπερ Τζέιμς εντοπίστηκε τη Δευτέρα σε παραλία στο Κ’Γκάρι, ένα νησί στα ανατολικά του Κουίνσλαντ, όπως μεταδίδει το BBC. Η 19χρονη εργαζόταν σε ξενώνα για backpackers τις τελευταίες έξι εβδομάδες. Φίλοι της ανέφεραν ότι είχε εκφράσει την πρόθεση να πάει για κολύμπι γύρω στις 05:00 της Δευτέρας. Η σορός της βρέθηκε γύρω στις 06:30, κοντά σε ένα παλιό ναυάγιο πλοίου, που σήμερα αποτελεί τουριστικό αξιοθέατο.
Η περιοχή είναι γνωστή για τον πληθυσμό των ντίνγκο, ενός είδους άγριου σκύλου που προστατεύεται.
