Ενημέρωση με ένα κλικ

Τραμπ: Αμφιβολίες για την επίθεση drone στο Κρεμλίνο

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αμφισβητεί την εκδοχή της Μόσχας για την ουκρανική επίθεση, ενώ το Κίεβο διαψεύδει κατηγορηματικά.

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε την Κυριακή αμφιβολίες για την επίσημη ανακοίνωση της Μόσχας, η οποία υποστηρίζει ότι το Κίεβο πραγματοποίησε επίθεση με drones εναντίον της κατοικίας του Βλαντίμιρ Πούτιν, στη βορειοδυτική Ρωσία. “Δεν πιστεύω ότι έγινε αυτή η επίθεση”, δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους, ενώ βρισκόταν στο προεδρικό αεροσκάφος.

Πρόσθεσε επίσης ότι “κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής” αν οι κατηγορίες της Ρωσίας, τις οποίες η Ουκρανία έχει διαψεύσει, είναι βάσιμες. Η Ρωσία, παρά τις διαψεύσεις του Κιέβου, προχώρησε στην παράδοση εξαρτήματος drone στον Αμερικανό στρατιωτικό ακόλουθο στη Ρωσία, ισχυριζόμενη ότι αυτό αποδεικνύει την πραγματική διάπραξη της επίθεσης. Η Μόσχα, παράλληλα, αναφέρει ότι όλα τα drones που εξαπέλυσε η Ουκρανία καταρρίφθηκαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com