Ενημέρωση με ένα κλικ

Τουρίστρια από την Κίνα σώθηκε την τελευταία στιγμή από κύμα στην Αίγυπτο

Επικίνδυνη πόζα για φωτογραφία σε βραχώδες σημείο της Μάρσα Ματρούχ παραλίγο να αποβεί μοιραία.

Μια τουρίστρια από την Κίνα γλίτωσε κυριολεκτικά από βέβαιο θάνατο, όταν ένα δυνατό κύμα την χτύπησε και την παρέσυρε ενώ πόζαρε για φωτογραφία σε έναν επικίνδυνο βραχώδη σχηματισμό στην Αίγυπτο. Το περιστατικό συνέβη στην Μάρσα Ματρούχ, όπου η γυναίκα, φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα, βρισκόταν στη γωνία ενός βράχου, προσπαθώντας να απαθανατίσει τη στιγμή. Ξαφνικά, ένα μεγάλο κύμα εισέβαλε και την παρέσυρε με δύναμη προς τους βράχους, απειλώντας να την παρασύρει στη θάλασσα.

Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία ως «τρομακτική», αναφέροντας ότι υπέστη πολλαπλά γδαρσίματα, αλλά στάθηκε τυχερή που δεν τραυματίστηκε σοβαρότερα. Δηλώνοντας ότι στο μέλλον θα είναι πολύ πιο προσεκτική, η τουρίστρια μοιράστηκε την ιστορία της, η οποία υπενθυμίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν σε μη ασφαλείς περιοχές.

Η περιοχή Matrouh Eye, γνωστή για τη γραφική της θέα στην Μάρσα Ματρούχ, στην ακτή της Μεσογείου της Αιγύπτου, αποτελεί δημοφιλές σημείο για τουρίστες. Οι εντυπωσιακοί βραχώδεις σχηματισμοί και τα ισχυρά κύματα προσελκύουν επισκέπτες που αναζητούν μοναδικές ευκαιρίες για φωτογραφίσεις, αγνοώντας συχνά τους κινδύνους.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com