Ενημέρωση με ένα κλικ

Αντιδράσεις για τη μετονομασία του Κέντρου Κένεντι σε Τραμπ-Κένεντι

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Παραστατικών Τεχνών, με εργασίες να ξεκινούν για την προσθήκη του ονόματος του 47ου προέδρου των ΗΠΑ.

Έντονες αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει μετά την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κένεντι σε Κέντρο Παραστατικών Τεχνών, γνωστό πλέον ως Κέντρο Τραμπ-Κένεντι. Σήμερα, ξεκίνησαν οι εργασίες για την επίσημη μετονομασία του κέντρου, με τους εργάτες να τοποθετούν το όνομα του 47ου εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, δίπλα σε αυτό του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.

Η Κέρι Κένεντι, ανιψιά του Τζον Κένεντι και κόρη του Ρόμπερτ Κένεντι, εξέφρασε την οργή της σε ανάρτησή της, δηλώνοντας: «Σε τρία χρόνια και ένα μήνα από σήμερα, θα πάρω μια αξίνα και θα ξηλώσω αυτά τα γράμματα από αυτό το κτίριο, αλλά θα χρειαστώ βοήθεια για να κρατήσω τη σκάλα. Είσαι μέσα; Κάνω αίτηση για την κάρτα του ξυλουργού μου σήμερα, οπότε θα είναι δουλειά συνδικάτου!!!».

Όπως φαίνεται και από φωτογραφίες, οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, με σκαλωσιές να καλύπτουν μέρος της πρόσοψης και έναν μπλε μουσαμά να αχνοφαίνεται, καθώς η προσθήκη του ονόματος του Τραμπ φαίνεται να προχωρά μισή.

Υπενθυμίζεται ότι η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρολάιν Λέβιτ, είχε δηλώσει ότι η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη και οφείλεται στο «απίστευτο έργο που έχει επιτελέσει ο πρόεδρος Τραμπ κατά το τελευταίο έτος για τη διάσωση του κτιρίου». Συνεχάρη επίσης τον πρόεδρο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι (που δολοφονήθηκε το 1963) και προέβλεψε ότι «αυτή θα είναι μια πραγματικά σπουδαία ομάδα για πολλά χρόνια στο μέλλον! Αναμφίβολα το κτίριο θα φτάσει σε νέα επίπεδα επιτυχίας και μεγαλείου».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com