Σοκ στην Καραϊβική: Επίθεση καρχαρία σε γυναίκα στα ρηχά νερά – Της έφαγε και τα δύο χέρια
Τον είχε πλησιάσει προκειμένου να τον βγάλει φωτογραφία!
Τρόμος στην Καραϊβική, όταν μετά από επίθεση καρχαρία μια τουρίστρια έχασε και τα δύο χέρια της , λίγα μέτρα μακριά από την παραλία. Όπως αναφέρεται, η άτυχη τουρίστρια προσπάθησε να τον βγάλει φωτογραφία.
Φωτογραφίες από το συμβάν, αποτυπώνουν την τουρίστρια ξαπλωμένη στην παραλία καθώς ο σύζυγός της και άλλοι προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία που έχει.
Βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα από την ακτή όταν ο καρχαρίας χτύπησε, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.
Η 55χρονη Nathalie Ross, κολυμπούσε στα ρηχά της παραλίας Thompson’s Cove στα νησιά Turks and Caicos στην Καραϊβική καθώς προσπάθησε να πλησιάσει τον καρχαρία και να τον φωτογραφίσει, ανέφεραν οι τοπικές αρχές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έχασε και τα δύο χέρια, ενώ ο σύζυγός της προσπάθησε να αντιμετωπίσει τον καρχαρία. Η γυναίκα, που φέρεται να είναι υπήκοος Καναδά, απολάμβανε τις διακοπές της όταν συνέβη η αιματηρή επίθεση την περασμένη Παρασκευή.
Σύμφωνα με το Magnetic Media, έχει δεχθεί δαγκωματιές και στον μηρό της
Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις