Ενημέρωση με ένα κλικ

Φρικιαστικό έγκλημα: Έκαψε γυναίκα που κοιμόταν σε βαγόνι του μετρό  και την κοιτούσε που καιγόταν

Καθόταν σε παγκάκι έξω από την πόρτα του βαγονιού και την κοιτούσε που καιγόταν!

Τραγικό θάνατο βρήκε μια άστεγη γυναίκα που κοιμόταν σε βαγόνι του μετρό στην Νέα Υόρκη, όταν ένας άντρας της έβαλε φωτιά και μάλιστα κάθισε σε παγκάκι απέναντι από την ανοιχτή πόρτα του βαγονιού και την παρακολουθούσε που καιγόταν εντελώς ατάραχος.

Σύμφωνα με τις αρχές, η γυναίκα ανακαλύφθηκε γύρω στις 7:30 π.μ. σε μια αμαξοστοιχία F στο Coney Island, όταν ένας άγνωστος δράστης έβαλε φωτιά στη γυναίκα ενώ αυτή κοιμόταν, με αποτέλεσμα να υποκύψει στα εγκαύματά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής σε έναν σταθμό του μετρό στο Κόνι Άιλαντ του Μπρούκλιν. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, εντόπισαν τη γυναίκα σε κρίσιμη κατάσταση, με το σώμα της να είναι καλυμμένο από φλόγες. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών, η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να επιβιώσει, μετά την κατάσβεση της φωτιάς, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

 

 

Σε συνέντευξη Τύπου της αστυνομίας χθες το απόγευμα, η επίτροπος Τζέσικα Τις ανακοίνωσε τη σύλληψη του φερόμενου δράστη.

Η Τις δήλωσε ότι το άτομο πραγματοποίησε ένα από τα πιο διεφθαρμένα εγκλήματα που θα μπορούσε να διαπράξει κάποιος εναντίον ενός άλλου ανθρώπου!

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com