Ενημέρωση με ένα κλικ

Αποτρόπαιο έγκλημα: 41χρονος στραγγάλισε και πολτοποίησε τη σύζυγό του

Φέρεται να την στραγγάλισε και να την διαμέλισε με πριόνι και ψαλίδι κήπου πριν την πολτοποιήσει στο μπλέντερ!

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Λωζάνης απέρριψε την έφεση που είχε κάνει, για να αφεθεί ελεύθερος, ο 41χρονος επιχειρηματίας Thomas που παραδέχθηκε ότι σκότωσε τη σύζυγό του και μοντέλο, Kristina Joksimovic, τον περασμένο Φεβρουάριο στην πόλη Binningen στην Ελβετία.

Η γυναίκα που δολοφονήθηκε υπήρξε φιναλίστ των καλλιστείων Μις Ελβετία και μητέρα δύο παιδιών

Η Joksimovic που ήταν μοντέλο και μητέρα δύο παιδιών βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του συζύγου, ο οποίος αφού τη σκότωσε, τη διαμέλισε με ένα πριόνι και ένα ψαλίδι κήπου και στη συνέχεια πολτοποίησε το σώμα της, βάζοντας το σε ένα μπλέντερ..!

Kristina Joksimovic2 c8783

Φρικιαστικό έγκλημα στην Ελβετία - Επιχειρηματίας στραγγάλισε και  πολτοποίησε σε μπλέντερ τη σύζυγό του

Το πτώμα του 38χρονου μοντέλου Kristina Joksimovic βρέθηκε τον Φεβρουάριο στο Binningen, κοντά στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Ο σύζυγός της, ο οποίος κατονομάζεται μόνο με το ψευδώνυμο Thomas ομολόγησε πως τη στραγγάλισε και διαμέλισε το σώμα της. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι πήγε εκείνη να του επιτεθεί με ένα μαχαίρι πρώτα, όμως η ιατροδικαστική έκθεση αντιτίθεται στον ισχυρισμό του για αυτοάμυνα.

Σύμφωνα με την Daily Mail πίσω από την αποτρόπαια πράξη υπάρχουν ενδείξεις ψυχικής ασθένειας από τη μεριά του δράστη, που φέρεται να ισχυρίστηκε πως τη σκότωσε βρισκόμενος σε αυτοάμυνα, καθώς το μοντέλο του επιτέθηκε με μαχαίρι.Ωστόσο, η ιατροδικαστική έκθεση καταρρίπτει όσα υποστηρίζει ο δράστης.

Η σχέση τους ήταν σε κρίση

«Για μένα, φαινόταν σαν να είναι η τέλεια οικογένεια» είπε άτομο που τους ήξερε στην εφημερίδα Blick.

Ένα άλλο άτομο όμως, υποστήριξε ότι η σχέση τους ήταν «σε κρίση για μήνες», με την αστυνομία να φέρεται να είχε κληθεί στο σπίτι τους κατόπιν αναφορών για σωματική βία. Οι ερευνητές ανέφεραν την «έλλειψη ενσυναίσθησης και την ψυχρότητα μετά τη δολοφονία της γυναίκας του», προσπαθώντας να καλύψει τον θάνατό της.

Η Kristina, καταγωγή από το Μπένινγκεν με σερβικές ρίζες, φέρεται να είχε αποχωρήσει από το μόντελινγκ για «να ασχοληθεί με την εύρεση μοντέλων και να εμπνεύσει την επόμενη γενιά». Μεταξύ άλλων, δίδαξε υποψήφιες για τα καλλιστεία Μις Ελβετία ώστε να ακολουθήσουν τα βήματά της. Επίσης, είχε για μοντέλα.

Η πρώην Μις Ελβετία, Christa Rigozzi, είχε δηλώσει σοκαρισμένη όταν έμαθε για τη δολοφονία της. «Είναι τρομερό. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένη. Σκέφτομαι τις δύο κόρες της. Ήταν μια τόσο όμορφη και καλόκαρδη γυναίκα» είχε πει στο 20 Minuten.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει