Ενημέρωση με ένα κλικ

Τελευταίοι συρμοί μετρό και ειδικά δρομολόγια στα ΜΜΜ της Αθήνας για το Μεγάλο Σάββατο

Λεπτομερής ενημέρωση από τη ΣΤΑΣΥ για τις αναχωρήσεις του Μεγάλου Σαββάτου και το πρόγραμμα των υπόλοιπων ημερών του Πάσχα.

Η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε τις αναχωρήσεις των τελευταίων συρμών του μετρό από τον σταθμό Σύνταγμα, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στις 23:00 το Μεγάλο Σάββατο προς όλες τις κατευθύνσεις. Παράλληλα, έχει τεθεί σε εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα δρομολογίων για τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της Αθήνας, το οποίο θα επηρεάσει τις μετακινήσεις των πολιτών κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Αναλυτικά, για τη Γραμμή 1 (Πειραιάς – Κηφισιά), οι τελευταίες αναχωρήσεις από Κηφισιά και Πειραιά είναι στις 22:20. Από Μοναστηράκι, οι τελευταίοι συρμοί αναχωρούν στις 22:36 προς Κηφισιά και στις 22:54 προς Πειραιά. Από την Ομόνοια, οι αναχωρήσεις είναι στις 22:39 για Κηφισιά και 22:52 για Πειραιά, ενώ από την Αττική, οι τελευταίοι συρμοί είναι στις 22:44 προς Κηφισιά και 22:47 προς Πειραιά.

Στις Γραμμές 2 και 3 του Μετρό, η αναχώρηση από Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις είναι στις 23:00. Από Ανθούπολη προς Ελληνικό, ο τελευταίος συρμός αναχωρεί στις 22:43, ενώ από Ελληνικό προς Ανθούπολη στις 22:40. Από το Δημοτικό Θέατρο προς Δουκίσσης Πλακεντίας, η αναχώρηση είναι στις 22:37, και αντίστροφα, από Δουκίσσης Πλακεντίας προς Δημοτικό Θέατρο στις 22:42. Για το Αεροδρόμιο, ο τελευταίος συρμός προς Δημοτικό Θέατρο αναχωρεί στις 22:22, και προς Αεροδρόμιο από το Δημοτικό Θέατρο στις 21:42.

Όσον αφορά το Τραμ, στη Γραμμή 7, οι τελευταίες αναχωρήσεις είναι στις 21:44 από Ασκληπιείο Βούλας προς Ακτή Ποσειδώνος και στις 22:11 από Ακτή Ποσειδώνος προς Ασκληπιείο Βούλας. Στη Γραμμή 6, οι αναχωρήσεις είναι στις 22:00 από Πικροδάφνη προς Σύνταγμα και στις 22:45 από Σύνταγμα προς Πικροδάφνη. Για τις γραμμές 6 & 7 με ανταπόκριση στην Πικροδάφνη, οι τελευταίες αναχωρήσεις από Σύνταγμα προς Ασκληπιείο Βούλας είναι στις 22:00, ενώ από Ασκληπιείο Βούλας προς Σύνταγμα στις 21:29. Από Ακτή Ποσειδώνος προς Σύνταγμα, η αναχώρηση είναι στις 21:28, και από Σύνταγμα προς Ακτή Ποσειδώνος στις 21:30.

Επιπλέον, για τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου, όλα τα οχήματα θα ακολουθήσουν έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης. Το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου, τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται νωρίτερα, με όλες τις αναχωρήσεις να ολοκληρώνονται στις 23:00. Την Κυριακή του Πάσχα (12 Απριλίου) και τη Δευτέρα του Πάσχα (13 Απριλίου), θα ισχύει πρόγραμμα «Κυριακής και Αργιών». Τέλος, την Τρίτη του Πάσχα (14 Απριλίου), θα εφαρμοστεί ξανά έκτακτο πρόγραμμα δρομολόγησης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com