Ενημέρωση με ένα κλικ

Σοβαρές αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της ρευματοκλοπής σε Παιανία και Σπάτα

Εντοπίστηκαν και απομακρύνθηκαν 230 μέτρα καλωδίων, ενώ συνελήφθησαν 16 άτομα για παράνομη σύνδεση στο ρεύμα.

Τις πρωινές ώρες της 4ης και 11ης Μαρτίου, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε εκτεταμένες επιχειρήσεις σε οικισμούς της Παιανίας και των Σπάτων, εστιάζοντας στην αντιμετώπιση της ρευματοκλοπής. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα, ενώ απομακρύνθηκαν 230 μέτρα καλωδίων που χρησιμοποιούνταν για παράνομες συνδέσεις.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κεντρικός στόχος των δράσεων ήταν η πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παράνομης δραστηριότητας στις συγκεκριμένες περιοχές. Η επιχείρηση αποσκοπούσε στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, την προστασία της δημόσιας περιουσίας και τη διατήρηση της εύρυθμης κοινωνικής συμβίωσης.

Σημαντική ήταν η συμβολή του συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο προχώρησε στην αποξήλωση των 230 μέτρων καλωδίων. Με αυτή την ενέργεια, αποτράπηκαν επικίνδυνες παρεμβάσεις στο δίκτυο ηλεκτροδότησης, που ενέχουν σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια.

Στις αστυνομικές επιχειρήσεις συμμετείχαν δυνάμεις από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, τα Αστυνομικά Τμήματα Σπάτων-Αρτέμιδος και Παιανίας, το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάτων-Αρτέμιδος, η Ο.Π.Κ.Ε., η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, καθώς και ένας αστυνομικός σκύλος. Οι συλληφθέντες παραδόθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τις περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com