Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη δύο ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών στις Αχαρνές

Μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης, καθώς και σημαντικό χρηματικό ποσό, κατασχέθηκαν σε αστυνομική επιχείρηση.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προχώρησαν, το μεσημέρι της Τρίτης 3 Φεβρουαρίου 2026, στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 46 και 59 ετών, ενώ αναζητείται και τρίτο άτομο, 27 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Αχαρνών Αττικής.

Η επιχείρηση διεξήχθη μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, στοχοποιημένων ερευνών και διασταυρώσεων, οι οποίες οδήγησαν στον εντοπισμό της εγκληματικής δράσης του 46χρονου και του 27χρονου στη διακίνηση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη αρχικά ο 59χρονος στα Άνω Λιόσια Αττικής. Στην κατοχή του βρέθηκαν αυτοσχέδιες χάρτινες συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού μεικτού βάρους 0,8 γραμμαρίων, και βραστή κοκαΐνη, μεικτού βάρους 0,2 γραμμαρίων. Ο 59χρονος είχε προμηθευτεί τις ουσίες λίγο πριν τη σύλληψή του από τον 46χρονο και τον 27χρονο, καταβάλλοντας το ποσό των 20 ευρώ.

Συνολικά, από την κατοχή των κατηγορουμένων και από τις έρευνες στις οικίες τους, κατασχέθηκαν:
* Ηρωίνη, βάρους 0,8 γραμμαρίων.
* Βραστή κοκαΐνη, βάρους 0,2 γραμμαρίων.
* Το χρηματικό ποσό των 4.037 ευρώ.
* Μία συσκευή κινητής τηλεφωνίας.
* Ένα πλήρως λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου, αποτελούμενο από 7 κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό μηχάνημα, οθόνη τηλεόρασης και ψηφιακό μετρητή κερμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για παρόμοια και άλλα αδικήματα. Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com