Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Έχει χαθεί κάθε αίσθηση του μέτρου” – Επικρίσεις για την κυβέρνηση και τη βουλευτή Αλεξοπούλου

Το κόμμα κατηγορεί την κυβέρνηση για αλαζονεία και ειρωνεία απέναντι στους πολίτες, με αφορμή δηλώσεις της βουλευτού Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του ότι «έχει χαθεί κάθε αίσθηση του μέτρου». Με αφορμή τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το κόμμα τόνισε ότι ο εκπρόσωπος επέλεξε συνειδητά να υπερασπιστεί τη βουλευτή Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Η βουλευτής, σε τηλεοπτικό πάνελ, είχε σχολιάσει με τρόπο που το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζει απαξιωτικό, λέγοντας «το τζάμπα πέθανε», όταν τέθηκε το θέμα του υψηλού ποσοστού του μισθού ενός χαμηλόμισθου εκπαιδευτικού που πηγαίνει για στέγη. Το κόμμα εξέφρασε την απορία του για το γεγονός ότι αντί για ξεκάθαρη αποδοκιμασία των «ειρωνικών και εξυπνακίστικων» δηλώσεων της βουλευτού, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «επαίνεσε την αλαζονεία της κυβερνητικής βουλευτού απέναντι στους πολίτες που βιώνουν τη διεύρυνση των ανισοτήτων και τη ραγδαία αύξηση του κόστους διαβίωσης».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπενθυμίζει, επίσης, ότι ο κ. Οικονόμου είχε προ ημερών επαινέσει και την «εθνικά επικίνδυνη θέση» του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριου Λαζαρίδη. Τέλος, το κόμμα επισημαίνει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπάθησε να απαξιώσει όσους είδαν το επίμαχο βίντεο, ισχυριζόμενος ότι η βουλευτής δεν αναφερόταν στους πολίτες, αλλά στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com