Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα εκφράζει θαυμασμό για τη Melania Trump

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο περιθώριο πρεμιέρας ντοκιμαντέρ μίλησε για την Πρώτη Κυρία και πιθανή επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στην Ελλάδα.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» στο «Κέντρο Αθηνών», με την παρουσία της πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Η εκδήλωση διεξήχθη κανονικά, με τους προσκεκλημένους να παραβρίσκονται παρά τη συνεχή βροχή.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το αν η Μελάνια Τραμπ θα επισκεφθεί την Ελλάδα, η πρέσβης δήλωσε πως γνωρίζει για την πρόθεση του Ντόναλντ Τραμπ να ταξιδέψει στη χώρα. «Ανυπομονώ πραγματικά να έρθουν και οι δύο για να επισκεφθούν την Ελλάδα. Θα είναι μια απίστευτη τιμή για τη χώρα», ανέφερε η κα Γκίλφοϊλ.

Η πρέσβης, η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα προσιτή και εκδηλώθηκε στις δηλώσεις της, εξέφρασε τον θαυμασμό της για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντάς την «αναμορφωτική» προσωπικότητα. «Είναι μια τόσο απίστευτη τιμή, η εκπληκτική Πρώτη Κυρία, πιστεύω η πιο αναμορφωτική Πρώτη Κυρία που είχαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Η Μελάνια Τραμπ είναι μια αγαπημένη μου φίλη, μια απίστευτη μητέρα, μια σπουδαία σύζυγος και πραγματικά μια λαμπρή Πρώτη Κυρία. Έχει κάνει απίστευτα πράγματα για τα παιδιά, για τις γυναίκες. Είναι πολύ αφοσιωμένη στη χώρα μας και ήθελα να μπορέσω να αναδείξω απόψε τι κατάφερε να πετύχει, και ο θαυμασμός, η αγάπη και η στοργή που απολαμβάνει από τη χώρα μας είναι πραγματικά κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ», δήλωσε η κα Γκίλφοϊλ.

Σχετικά με την κινηματογραφική παραγωγή που προβλήθηκε, η πρέσβης τόνισε την εντυπωσιακή απήχηση που έχει ήδη σημειώσει. «Είναι αγαπημένη μου φίλη, οι γιοι μας είναι φίλοι και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα δείτε αυτή την ταινία απόψε επειδή είναι φανταστική, και είμαι τόσο περήφανη για αυτήν που καταρρίπτει τα ρεκόρ. Τα τελευταία 10 χρόνια, αυτό είναι το πιο επιτυχημένο ντοκιμαντέρ που έχει κάνει ποτέ πρεμιέρα», ανέφερε.

Τέλος, η κα Γκίλφοϊλ ευχαρίστησε τους συντελεστές της παραγωγής, καθώς και τον Πρόεδρο Τραμπ για την υποστήριξή του. «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη, χάρη σε εκείνη, τον δικηγόρο Mark Beckman και τον Brett Ratner, που κατάφεραν να το διοργανώσουν αυτό, και για την αγάπη και την υποστήριξη του απίστευτου 45ου και 47ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, που στηρίζει τη σύζυγό του όπως κάνει με όλες τις γυναίκες, όπως εμένα, ως την πρώτη γυναίκα πρέσβη στην εκπληκτική Ελληνική Δημοκρατία. Ελπίζω να απολαύσετε την ταινία και θα τα πούμε και μέσα».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com