Ενημέρωση με ένα κλικ

Ο χιονιάς «δαγκώνει» τη χώρα: Πολλά σχολεία κλειστά την Τρίτη 13 Ιανουαρίου

Σφοδρή επέλαση του χιονιά με παγετό σε όλη την Ελλάδα – Αναλυτικός κατάλογος των περιοχών με αναστολή λειτουργίας σχολείων.

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ισχυρό κύμα κακοκαιρίας, καθώς ο χιονιάς εξαπλώνεται σε όλη την επικράτεια, φέρνοντας μαζί του πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοπτώσεις ακόμη και σε πεδινές περιοχές. Ως αποτέλεσμα, πολλά σχολεία σε διάφορες περιοχές της χώρας δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Συγκεκριμένα, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αμφίπολης, Θάσου, στη Δημοτική Ενότητα Ορφανού του δήμου Παγγαίου, στους δήμους Άνδρου, Νευροκοπίου. Επίσης, οι μαθητές στους οικισμούς Μεγάλου Δερείου, Ρούσσας, Σιδηροχωρίου και Σιδηρούς του δήμου Σουφλίου, στη Δημοτική Ενότητα Σοχού, Βερτίσκου και Λαχανά του δήμου Λαγκαδά, καθώς και στο Αχλαδοχώρι του δήμου Σιντικής, θα παραμείνουν στο σπίτι.

Στη Φλώρινα, Αμυνταίο και τις Πρέσπες, ενώ τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Στο δήμο Δομοκού, Γυμνάσιο και Λύκειο δεν θα λειτουργήσουν, ενώ στη Μαυροθάλασσα του δήμου Βιλσατίας, αναστολή λειτουργίας θα έχουν όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com