Φωτιά σε παλιά αποθήκη στο Αχλαδοχώρι Σερρών: Υπό έλεγχο η πυρκαγιά
Ολοσχερώς καταστράφηκε αποθήκη 300 τ.μ. στο πρώην στρατόπεδο, με τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής και τη συμβολή κατοίκων να αποτρέπουν την επέκταση
Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ σε μια παλιά αποθήκη, εντός του πρώην στρατοπέδου στο Αχλαδοχώρι του Δήμου Σιντικής Σερρών, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο. Η αποθήκη, με εμβαδό 300 τετραγωνικών μέτρων, καταστράφηκε ολοσχερώς, με την οροφή της να καταρρέει κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν άμεσα επτά πυροσβέστες με τη χρήση τριών οχημάτων, δύο εκ των οποίων προέρχονταν από το κλιμάκιο Σιδηροκάστρου και ένα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών. Η άμεση και συντονισμένη δράση των πυροσβεστικών δυνάμεων, σε συνδυασμό με την πολύτιμη βοήθεια των κατοίκων του χωριού, συνέβαλε καθοριστικά στο να μην επεκταθεί η πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή. Στο σημείο έσπευσε από την πρώτη στιγμή ο πρώην Αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας και δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Τσαβλίδης, ο οποίος συντόνισε τις προσπάθειες.
