Τραγικό τροχαίο στο Χαϊδάρι: Νεκρός 38χρονος μετά από σύγκρουση με μηχανή
Θανατηφόρο δυστύχημα παραμονές Χριστουγέννων – Προανάκριση για τις συνθήκες
Ένας 38χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο Χαϊδάρι, λίγες ώρες πριν τα Χριστούγεννα. Το μοιραίο συμβάν σημειώθηκε όταν επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος, συγκρούστηκε με τη μηχανή του θύματος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 17χρονος οδηγός, παρότι διέθετε άδεια οδήγησης, δεν βρισκόταν υπό τη συνοδεία γονέα, κάτι που προβλέπεται από τις νέες διατάξεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ο άτυχος 38χρονος, δυστυχώς, δεν φορούσε κράνος.
Από τον έλεγχο αλκοόλ που διενεργήθηκε στον 17χρονο, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Ωστόσο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τόσο του ίδιου του ανήλικου οδηγού όσο και της μητέρας του, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
Η Τροχαία, με τη συνδρομή υλικού από κάμερες ασφαλείας, ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.
Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε το ertflix.gr και να ακούσετε στο ertecho.gr.

