Ενημέρωση με ένα κλικ

Νέες υποψηφιότητες στη Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές του 2027

Ανακοινώσεις για τη σύνθεση των ψηφοδελτίων στις περιφέρειες - Τέσσερις νέες προσθήκες και δύο αλλαγές.

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος για τις βουλευτικές εκλογές του 2027. Οι αλλαγές αφορούν συγκεκριμένες εκλογικές περιφέρειες, με νέες προσθήκες και επανατοποθετήσεις.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, θα είναι υποψήφιος στην Α’ Ανατολικής Αττικής. Ο πρώην γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Τάσος Γαϊτάνης, θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Επιπλέον, ο πρώην γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας, Αθανάσιος Τσούρας, θα είναι υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης. Ο πρώην γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μάνος Λογοθέτης, θα είναι υποψήφιος στη Σάμο.

Τέλος, ο πρώην γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, Δημήτριος Γλύμης, θα είναι υποψήφιος στη Φωκίδα, ενώ ο συνεργάτης στο Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, θα είναι επίσης υποψήφιος στην Α’ Θεσσαλονίκης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com