Ενημέρωση με ένα κλικ

Έκτακτη ανάγκη σε τρεις δήμους της Ηπείρου λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι άνεμοι προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές, οδηγώντας σε κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τρεις μήνες.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης επεκτάθηκε σε τρεις επιπλέον δήμους της Ηπείρου, ως συνέπεια των έντονων καιρικών φαινομένων που έχουν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές. Μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών.

Συγκεκριμένα, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι εξής περιοχές:
* Ο Δήμος Ιωαννιτών, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει τις συνέπειες των πλημμυρών.
* Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη, στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας, επλήγη από κατολισθήσεις που προκλήθηκαν από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.
* Ο Δήμος Πωγωνίου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει προβλήματα από πλημμύρες και κατολισθήσεις.

Η ισχύς της κατάστασης έκτακτης ανάγκης ορίζεται για χρονικό διάστημα τριών μηνών, ξεκινώντας από την ημερομηνία εκδήλωσης των φαινομένων, δηλαδή έως τις 20 Φεβρουαρίου 2026.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com