Ενημέρωση με ένα κλικ

Σύλληψη δύο υπόπτων για τον θάνατο 58χρονου στον Νέο Κόσμο

Οι αρχές προχώρησαν σε δύο προσαγωγές μετά το περιστατικό που οδήγησε στον θανάσιμο τραυματισμό άνδρα, ο οποίος βρέθηκε με χτυπήματα στο κεφάλι.

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα σε δύο προσαγωγές υπόπτων για την υπόθεση του θανάσιμου περιστατικού που σημειώθηκε χθες μεταξύ Νέου Κόσμου και Νέας Σμύρνης. Ένας 58χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, αφού αρχικά εντοπίστηκε με το αυτοκίνητό του συγκρούομενο με σταθμευμένο όχημα. Παρά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υπέκυψε στα τραύματά του, οι γιατροί διαπίστωσαν χτυπήματα στο κεφάλι που παρέπεμπαν σε ξυλοδαρμό και όχι σε τροχαίο ατύχημα.

Η έρευνα απέδειξε ότι στο συμβάν φέρονται να εμπλέκονται δύο αναβάτες μοτοσυκλέτας, με τις αρχές να εστιάζουν στο ενδεχόμενο ένας από αυτούς να προκάλεσε τα χτυπήματα στον άτυχο άνδρα. Οι δύο προσαχθέντες, ένας Έλληνας και ένας αλβανικής καταγωγής, αρνούνται οποιαδήποτε εμπλοκή, ενώ ο ένας εξ αυτών υποστηρίζει ότι είχε δανείσει τη μοτοσυκλέτα.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com