Ενημέρωση με ένα κλικ

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στην Αμοργό

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 Ρίχτερ καταγράφηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή της Αμοργού, λίγο μετά τις 19:15.

 

Σύμφωνα με την αναθεωρημένη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης, ενώ το εστιακό βάθος προσδιορίζεται στα 15,6 χιλιόμετρα.

 

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «Δε φαίνεται να αλλάζει η γενική εικόνα σεισμικής ύφεσης που υπάρχει στην περιοχή μετά την έντονη δράση του περασμένου Φεβρουαρίου».

 

Συγκεκριμένα έγραψε:

 

«Σεισμός μεγέθους 4,6 πριν από λίγα λεπτά στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. Δε φαίνεται να αλλάζει η γενική εικόνα σεισμικής ύφεσης που υπάρχει στην περιοχή μετά την έντονη δράση του περασμένου Φεβρουαρίου».

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com