Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρόδος: Τραγικός θάνατος 31χρονης που έκανε kitesurfing στην παραλία

Η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς της

Τραγική κατάληξη είχε το kitesurfing για μια 31χρονης με καταγωγή από τη Βουλγαρία, η οποία ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή Κρεμαστή στη Ρόδο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε ξαφνικά κατά τη διάρκεια της δραστηριότητάς της, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο εμφανές ατύχημα ή σύγκρουση με εξοπλισμό. Περαστικοί και άλλοι αθλητές που βρίσκονταν στο σημείο ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές και το ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 31χρονη τουρίστρια που έκανε kite surf

Η 31χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα ιατρικά ευρήματα, ο θάνατος αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, χωρίς –τουλάχιστον μέχρι στιγμής– να υπάρχει ένδειξη για εμπλοκή τρίτων ή για δυσλειτουργία του εξοπλισμού ή επικίνδυνες καιρικές συνθήκες.

Για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 31χρονης.

Για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 31χρονης.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com