Ενημέρωση με ένα κλικ

Άγρια καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας στο σπίτι του Σάββα Πούμπουρα

Τρεις Ρομά αποπειράθηκαν να ληστέψουν το σπίτι του παρουσιαστή.

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Κυριακής στα Βριλήσσια, μετά από απόπειρα ληστείας στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του γνωστού παρουσιαστή, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν, καθώς ένα περιπολικό της αστυνομίας που βρισκόταν στην περιοχή, τους αντιλήφθηκε. Όταν έγιναν αντιληπτοί τράπηκαν σε φυγή με ένα λευκό αμάξι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  οι δράστες τράπηκαν σε φυγή ακολούθησε μια κινηματογραφική καταδίωξη μέχρι την πλατεία του Χαλανδρίου, όπου και τους ακινητοποίησαν, έγιναν τρεις συλλήψεις, ενώ τραυματίστηκε και μια αστυνομικός.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στους φερόμενους δράστες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Α.Τ., ενώ αναζητείται ένα ακόμη άτομο.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com