Ενημέρωση με ένα κλικ

Καλαμάτα: Έσπασαν με βαριοπούλα αυτοκίνητο – Εμβόλισαν και τραυμάτισαν μητέρα με βρέφος

Ανεξέλεγκτοι Ρομά, έσπειραν τον τρόμο σε κεντρικό δρόμο της Καλαμάτας.

Έκπληκτοι έμειναν οι οι περαστικοί που παρακολούθησαν άφωνοι μια πρωτοφανή επίθεση σε βάρος ζευγαριού με το 11 μηνών βρέφος τους, στο ύψος του Δημαρχείου στην Καλαμάτα, όταν άγνωστοι με πρωτοφανή βιαιότητα,  άρχισαν να χτυπούν με μια βαριοπούλα το όχημα.

Όλα συνέβησαν όταν δύο αυτοκίνητα που επέβαιναν Ρομά συγκρούστηκαν και στη συνέχεια οι επιβαίνοντες συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Καλαμάτα: Χτυπούσαν αυτοκίνητο με βαριοπούλα και παρέσυραν μητέρα με το  μωρό της

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά το τρακάρισμα οι επιβάτες ενός εκ των δύο οχημάτων ξεκίνησαν να επιτίθενται στους ομόφυλούς τους, χτυπώντας το αυτοκίνητο με μια βαριοπούλα.

Η τρομοκρατημένη μητέρα  από τον φόβο της για τη σωματική ακεραιότητα του παιδιού της, πήρε το μωρό στην αγκαλιά της κατέβηκε από το αυτοκίνητο και βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια. Όμως, ο τρίτος Ρομά έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του  την εμβόλισε και την χτύπησε σωριάζοντάς την στο έδαφος!

Οι δράστες μπήκαν βιαστικά στο αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, καταφέρνοντας να εξαφανιστούν παρά το γεγονός ότι οι άνδρες της Αστυνομία ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει