Ενημέρωση με ένα κλικ

΄Επεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από τον γείτονα του

Ο δράστης κλώτσησε την σίτα της ανοιχτής μπαλκονόπορτας, εισέβαλε στο δωμάτιο κλώτσησε με δύναμη το σκυλάκι και άρχισε να γρονθοκοπεί τον αιφνιδιασμένο 65χρονο άνδρα την ώρα που κοιμόταν.

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού έγινε ένας 65χρονος άντρας στη Λαμία, με τον ληστή να εισβάλει στο σπίτι του από την μπαλκονόπορτα, ενώ ο ίδιος κοιμόταν και αφού κλώτσησε το σκυλάκι που βρισκόταν δίπλα του, άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Λαμία: 65χρονος έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από έναν παλιό γειτονά  του
Λαμία: 65χρονος έπεσε θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού από έναν παλιό γειτονά  του

Σύμφωνα με το θύμα ο ληστής του έσπασε τον ανεμιστήρα που είχε, αλλά και μια μεταλλική καρέκλα από την οποία πήρε το μπράτσο της και το μετέτρεψε σε όπλο.

«Πραγματικά φοβήθηκα για τη ζωή μου, αλλά και για τη ζωή του σκυλιού μου. Θυμάμαι που του έλεγα πάρε ό,τι θέλεις, μόνο μην κάνεις κακό στο σκυλάκι μου».

Ο δράστης φώναζε να του δώσει τα λεφτά του, με το θύμα να του λέει ότι δεν κρατά ποτέ επάνω του χρήματα και ότι χρησιμοποιεί μόνο την κάρτα του.

Τότε είναι που φέρεται να αναγνώρισε στο πρόσωπο του δράστη έναν παλιό του γείτονα και αυτό είχε αποτέλεσμα ο ληστής να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να φύγει προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να αφαιρέσει τίποτα από το σπίτι. Πάνω στη βιασύνη του, του έπεσε το ακουστικό Bluetooth που φορούσε.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου παρέμεινε για νοσηλεία. Την επόμενη μέρα εξετάστηκε από τον ιατροδικαστή Λαμίας, που επιβεβαίωσε τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Ο 65χρονος αναγνώρισε τον δράστη από φωτογραφίες που του επιδείχθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει