Ενημέρωση με ένα κλικ

Φωτιά στο θέατρο Broadway – Απεγκλωβισμός 10 ανθρώπων

Τουλάχιστον 10 άτομα απεγκλωβίστηκαν τα ξημερώματα από πολυκατοικία πάνω από τη στοά του Θεάτρου «Broadway (Μπρόντγουαιη)» στην Αθήνα μετά από φωτιά.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο ιστορικό θέατρο Broadway που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην Αγίου Μελετίου με τους πυροσβέστες να απεγκλωβίζουν τουλάχιστον 10 ανθρώπους από την πολυκατοικία που βρίσκεται πάνω από τη στοά.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις οι οποίες έλαβαν κλήση από τους κατοίκους της οδού Αγίου Μελετίου αφού ειδοποιήθηκαν ότι έβγαιναν πυκνοί καπνοί από την Στοά που βρίσκεται το θέατρο, προχώρησαν και σε απεγκλωβισμούς ενοίκων διαμερισμάτων της πολυκατοικίας, ενώ κλήθηκε επίσης το ΕΚΑΒ.

Στην περιοχή έσπευσαν αρχικά 20 πυροσβέστες με 5 οχήματα, όμως φωτιά είχε λάβει διαστάσεις έτσι έφτασαν ενισχύσεις και στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν συνολικά 32 πυροσβέστες, οχτώ οχήματα, ένα από αυτά κλιμακοφόρο. Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από τον ημιώροφο και τον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας τουλάχιστον δέκα άτομα, χρησιμοποιώντας σκάλες στα μπαλκόνια.

Ταυτόχρονο διακόπηκε η κυκλοφορία στην Αγίου Μελετίου, στο τμήμα από την Πατησίων έως την Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Συγγενείς των ανθρώπων που είχαν εγκλωβιστεί στην πολυκατοικία προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους και να τους δώσουν οδηγίες διαφυγής, καθώς οι διάδρομοι του κτιρίου είχαν γεμίσει καπνούς.

Μάλιστα μία ένοικος έδειχνε να αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικό πρόβλημα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Διαβάστε εδώ περισσότερα άρθρα

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει