Ενημέρωση με ένα κλικ

Εργαζόμενος στον σιδηρόδρομο προσπάθησε να ανέβει σε εν κινήσει τρένο και ακρωτηριάστηκε

Ο 33χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί στο τρένο και έχασε το πόδι του από τον αστράγαλο και κάτω.

Ένας 33χρονος εργαζόμενος στο σιδηρόδρομο  ακρωτηριάστηκε στο πόδι έπειτα από ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί σε αφύλακτη διάβαση του ΟΣΕ στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr ήταν περίπου 9 το πρωί όταν ο 33χρονος άνδρας προσπάθησε να επιβιβαστεί σε εν κινήσει τρένο στην περιοχή της αφύλακτης διάβασης του ΟΣΕ, στη Γ’ είσοδο της ΒΙΠΕ.

Θεσσαλονίκη

Κατά τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας τραυματίστηκε και το δεξί του πόδι και ακρωτηριάστηκε από τον αστράγαλο και κάτω.

Ο τραυματισμένος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να αντιμετωπιστούν τα τραύματά του.

Εξετάζεται αν ο 33χρονος είναι εργαζόμενος στον ΟΣΕ ή σε συνεργαζόμενη εταιρεία.Θεσσαλονίκη: Ακρωτηριασμός 33χρονου κλειδούχου που επιχείρησε να ανέβει σε εν  κινήσει τρένο (φωτο)

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com