Ενημέρωση με ένα κλικ

Ένταση σε ντέρμπι: Οργή και αποβολές στο παρκέ

Αδιαμφισβήτητο το κίνητρο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, παρά τη βαθμολογική αδιαφορία, με τους Ναν και Ντόρσεϊ να πρωταγωνιστούν σε επεισόδιο.

Ακόμα και όταν η βαθμολογική σημασία είναι αμελητέα, ένα ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ποτέ δεν είναι αδιάφορο για όσους βρίσκονται στο παρκέ. Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, όπου οι δύο κορυφαίοι σκόρερ των ομάδων, Κέντρικ Ναν και Τάιλερ Ντόρσεϊ, αγωνίστηκαν μόνο στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κέντρικ Ναν, με 15 πόντους, και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, με 18 πόντους, βρέθηκαν στο επίκεντρο ενός καβγά που ξέσπασε 38 δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Η κατάσταση άρχισε να εκτραχύνεται όταν ο Ντόρσεϊ χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ στον Καλαϊτζάκη. Ο Ναν, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του και προσπάθησε να εμποδίσει το σουτ, δέχθηκε την αντίδραση του αθλητή του Ολυμπιακού.

Οι δύο παίκτες ξεκίνησαν να ανταλλάσσουν έντονες κουβέντες, οι οποίες γρήγορα μετετράπησαν σε σωματική αντιπαράθεση. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες, με τον Λεσόρ να φτάνει σε έξαλλη κατάσταση κοντά στον Ντόρσεϊ. Λίγο αργότερα, ο Ντόρσεϊ εμφανίστηκε με σκισμένη φανέλα.

Μετά την αποκατάσταση της τάξης, οι διαιτητές, αφού εξέτασαν το βίντεο, προχώρησαν στην αποβολή των Ναν και Ντόρσεϊ, ενώ στον Λεσόρ καταλογίστηκε αντιαθλητικό φάουλ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com