Ενημέρωση με ένα κλικ

Η Ίντερ διευρύνει το προβάδισμα στη Serie A, νίκες για Νάπολι και Κόμο

Η πρωτοπόρος επικράτησε της Τζένοα, ενώ Λουκάκου και Δουβίκας χάρισαν σημαντικές νίκες στις ομάδες τους.

Λίγες ημέρες μετά τον απρόσμενο αποκλεισμό στα playoffs του Champions League από την Μπόντο Γκλιμτ, η Ίντερ έδειξε χαρακτήρα, επικρατώντας της Τζένοα με 2-0 στο «Σαν Σίρο». Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μιλάνου αύξησε τη διαφορά της από τη δεύτερη Μίλαν στο +13, καθώς η «συμπολίτισσα» αγωνίζεται την Κυριακή στην έδρα της Κρεμονέζε.
Η πρωτοπόρος της Serie A, Ίντερ, έφτασε σε μια «επαγγελματική» νίκη χάρη στα γκολ των Ντιμάρκο και Τσαλχάνογλου (με πέναλτι). Με 11 αγωνιστικές να απομένουν, ο τίτλος φαίνεται να βρίσκεται κοντά, εκτός απροόπτου.
Νωρίτερα, η Νάπολι πήρε μια δύσκολη νίκη επί της Βερόνα με 2-1, χάρη σε γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο 90’+6, χαρίζοντας στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε ένα «διπλό» στις καθυστερήσεις.
Στο μεταξύ, η Κόμο, με πρωταγωνιστή τον Έλληνα επιθετικό Δουβίκα, επικράτησε της Λέτσε με 3-1. Η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας, που συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στο Champions League, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά με τρία γκολ πριν την ανάπαυλα, ολοκλήρωσε την ανατροπή. Ο Δουβίκας ισοφάρισε στο 18ο λεπτό, ενώ οι Ροντρίγκες και Κεμφ σφράγισαν τη νίκη στο τέλος του ημιχρόνου.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 27ης αγωνιστικής της Serie A:
Πάρμα-Κάλιαρι 1-1 (83′ Οριστάνιο – 63′ Φολορουνσο)
Κόμο-Λέτσε 3-1 (18′ Δουβίκας, 35′ Ροντρίγκες, 44′ Κεμφ – 13′ Κουλιμπαλί)

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com