Ολυμπιακός: Ετοιμάζεται για τη Λεβερκούζεν με νέο “πολεμικό” βλέμμα από τον Ελ Κααμπί
Με το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Europa League να πλησιάζει, οι "ερυθρόλευκοι" στρέφουν την προσοχή τους στην πρόκληση των Γερμανών, ενώ ο Μαροκινός επιθετικός δηλώνει πανέτοιμος
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο “Καραϊσκάκη” την Τετάρτη, στις 22:00, για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs του Europa League, αντιμετωπίζοντας τη γερμανική Λεβερκούζεν. Οι “ερυθρόλευκοι”, παρά το γεγονός ότι είχαν επικρατήσει με 2-0 επί των Γερμανών στη League Phase, αναγνωρίζουν πως οι δύο επερχόμενοι αγώνες θα είναι σημαντικά πιο απαιτητικοί.
Η ομάδα του Πειραιά, η οποία στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εμφανίζει δυσκολία στο σκοράρισμα, επενδύει πολλά στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για την επίτευξη τερμάτων. Ο Μαροκινός επιθετικός, μάλιστα, έχει υιοθετήσει ένα νέο, “πολεμικό” στυλ, ξυρίζοντας το κεφάλι του, και δηλώνει απόλυτα προετοιμασμένος για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ελ Κααμπί έχει ήδη επιδείξει τη δυνατότητά του να σκοράρει απέναντι σε κορυφαίες ομάδες, έχοντας βρει δίχτυα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο του Champions League. Η αλλαγή στην εμφάνισή του συνοδεύεται από ανανεωμένη αισιοδοξία και ετοιμότητα για τη δύσκολη συνέχεια.
